به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین صالح، در نشستی با خیرین جامعةالمصطفی که در سالن شهید مطهری مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم برگزار شد، با اشاره به روایت امام جواد(ع) "مَن زارَ قَبرَ عَمَّتي بِقُمَّ ، فَلَهُ الجَنَّه"، گفت: گویا اهلبیت(علیهمالسلام) برنامه خاصی برای قم طرح و آن را به عنوان مرکز نشر علوم ناب اسلامی در نظر گرفتند.
وی با بیان این که اکنون، قم به عنوان مرکز علوم اسلامی، به تکیهگاه جوانان مشتاق به معارف الهی تبدیل شده است، افزود: 12 هزار طلبه از 110 کشور جهان، در قم مشغول فراگیری علوم اهلبیت(علیهمالسلام) هستند.
معاون فرهنگی- تربیتی جامعةالمصطفی با اشاره به این که برخی از برکات زندگی به خاطر مسائلی است که انسان قدرت ادراک آنها را ندارد، بیان کرد: اگر جوانی به سوی تحصیل علوم دینی رو میآورد، تنها برای برکات و توفیقی است که خداوند متعال به او عنایت کرده است.
وی، تربیت مبلغ را تنها هدف جامعةالمصطفی دانست و خاطرنشان کرد: اکنون 25 هزار طلبه در خارج و داخل ایران در حال تحصیل هستند.
معاون فرهنگی- تربیتی جامعةالمصطفی ابراز داشت: المصطفی محدود به مرز خاصی نیست و خوشنودیم که در همه قارههای جهان نمایندگی هایی داریم که به نشر علوم ناب اسلامی اهتمام دارند.
حجتالاسلام والمسلمین صالح با بیان این که المصطفی در 60 کشور جهان نمایندگی دارد، اظهار داشت: مقابله با فرق ضاله مانند وهابیت و ترجمه کتابهای اسلامی از وظایف نمایندگیهای المصطفی در خارج کشور به شمار میرود. برای نمونه میتوان به ترجمه قرآن به زبان ژاپنی و طائی اشاره کرد که در مراحل پایانی انتشار می باشد.
وی، در پایان با اشاره به انتشار کتابهای اهلبیت(علیهمالسلام) به دهها زبان خارجی و راه اندازی صدها سایت اینترنتی توسط جامعةالمصطفی و طلاب آن، گفت: بخشی از آموزشهای ما از طریق مجازی است که عهدهدار آن دانشگاه بینالمللی مجازی المصطفی میباشد.