پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 297019
۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۶

اجلاس اسقف های جهان با صدور بیانیه ای به کار خود در واتیکان پایان داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزهبه نقل از رادیو واتیکان، سیزدهمین اجلاس عمومی اسقف های جهان در واتیکان در مورد تنصیر نو، در حالی به کار خود پایان داد که در بیانیه پایانی بر تنصیر نو در جهان به عنوان یک ضرورت تاکید شد.

در این بیانیه آمده است: تنصیر نو ضرورت جهان است و کلیسا از مسیحیان دعوت می کند انجیل را با شجاعتی بدون دغدغه ابلاغ کرده و با ایمان بر ترس پیروز شوند. برای تنصیر دیگران لازم است تا نخست خود مورد تنصیر قرار گرفته و همه و قبل از همه خود کلیسا منقلب شود زیرا ضعف و گناهان شخصی  پیروان عیسی بر اعتبار تنصیر تاثیر می گذارد.

پاپ بندیکت شانزدهم نیز در گردهمایی پایانی اجلاس اساقفه جهان گفت: صلاحیت اداره مدارس دینی از مجمع تربیت کاتولیکی به مجمع امور کشیشان، و صلاحیت امور مربوط به تعلیمات دینی از جمع امور کشیشان به شورای پاپی تنصیر نو منتقل می شود.

خاطر نشان می شود سیزدهمین اجلاس اسقف های جهان با حضور 400 شرکت کننده از نقاط مختلف دنیا به ریاست پاپ در واتیکان آغاز به کار کرده و موضوع آن "تنصیر جدید برای اشاعه دین مسیحیت" بود.

نیکولا اترویچ دبیرکل این اجلاس در مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام کرده بود: در این اجلاس، 103 نفر از اروپا، 63 نفر از آمریکا، 50 نفر از آفریقا، 39 نفر از آسیا و 7 نفر از اقیانوسیه حضور دارند و تعداد "پدران روحانی" اجلاس 262 نفر اعلام شده بود.

در این اجلاس نمایندگان اساقفه 5 قاره جهان سخنرانی کردند. آخرین اجلاس اساقفه در سال 2008 برگزار شد.

مون سینیور اینیادزو بدینی اسقف اعظم کاتولیک های آیین لاتین اصفهان و رییس شورای اساقفه ایران از جمله شرکت کنندگان در این اجلاس بودند.

تاکنون پاپ و دیگر مقامات اصلی واتیکان بارها نسبت به کاهش پیروان و معتقدان مسیحیت در جهان ابراز نگرانی کرده اند که به نظر می رسد موضوع این اجلاس یعنی "تنصیر جدید"، از همین نگرانی ها نشأت گرفته باشد.

انحرافات اخلاقی کشیش ها نیز از دیگر بحران هایی به شمار می رود که واتیکان طی سالهای گذشته با آن دست و پنجه نرم کرده است؛ موضوعی که مقامات واتیکان را مجبور به عذرخواهی در چند نوبت کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha