حجت الاسلام والمسلمین منصور میراحمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق، ابراز داشت: یکی از خلاها و کاستی های عرصه پژوهش و تحقیقات این است که متاسفانه ما کمتر به دنبال پژوهش هایی به منظور ارایه سبک و الگوی زندگی بر اساس آموزه های اسلامی و قرآنی بوده ایم.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان این که محققان حوزوی باید بیش از پیش پژوهش های کاربردی درباره سبک زندگی اسلامی انجام دهند، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به سبک زندگی دینی، طبعا باید به پژوهش های نظری توجه ویژه ای داشت و در این باره به بحث و بررسی علمی پرداخت تا از لابلای بحث های علمی و کارشناسی بتوان الگوهای کاربردی را استخراج کرده و به جامعه معرفی نمود.
* فرمایشات رهبری نقشه راه است
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در فرمایشات راهگشای خود، نقشه راه را نشان داده اند و ما با تمسک به بیانات معظم له می توانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.
این محقق و پژوهشگر حوزوی افزود: در ارایه مدل زندگی یک سری مباحث اندیشه ای و نظری وجود دارد که برای عملیاتی کردن آن ها باید سبک و مدل با قابلیت اجرایی در اختیار داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین میر احمدی یادآور شد: البته برای این که سبک زندگی ما مبتنی بر آموزه های دینی باشد، باید جمعی از فرهیختگان حوزه و دانشگاه با جلسات متعدد کارشناسی و با آسیب شناسی دقیق، به معرفی الگوی مورد نظر اهتمام ورزند.