شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر این که دموکراسی غربی آلوده به شرک است، گفتند: کاندیداهای انتخابات باید مراقب باشند، شعاری ندهند تا آرای افرادی چون بدحجاب‌ها، قماربازها و ... را جذب کنند، اینها نوعی شرک است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، صبح امروز در آغاز درس خارج خود در مسجد اعظم قم با اشاره به روایتی از امام هادی‌(ع)، اظهار داشتند: بر اساس این روایت، کسی که از خدا اطاعت کند، به خشم مخلوق اعتنایی نمی‌کند، ولی کسی که خدا را به خشم بیاورد، یقین داشته باشد که خداوند خشم مخلوق را هم متوجه او خواهد کرد.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که باید تمامی کارهای انسان در مسیر رضای خداوند باشد،گفتند: زمانی که کار انسان در مسیر رضای خداوند برای خدمت به خلق باشد، مشکلی به وجود نمی‌آید، مشکل زمانی آغاز می‌شود که رضای خدا با رضایت خلق در دو قطب مخالف قرار می‌گیرد.

تفاوت دموکراسی غربی و اسلامی

معظم‌له با بیان این‌که اگر انسان در مسیر این دو راهی رضای خدا را بر رضای خلق ترجیح دهد، در مسیر ایمان قرار گرفته است، ادامه دادند: در دنیای امروزی مسئله دموکراسی غربی و دموکراسی اسلامی مطرح  است؛ دموکراسی غربی می‌گوید که باید ببنیم مردم چه می‌گویند و رضایت آنها در چیست؟ حال خلاف دین و اخلاق هم باشد آنها صاحب رای هستند و باید رای آنها را جمع کرد. بر اساس این تعریف از دموکراسی اگر افرادی به کارهای خلاف انسانی و دینی علاقه داشته باشند باید آرای آنها را جذب کنند؛ به گونه ای که قانونی را تصویب و یا قول‌هایی به آنها می‌دهند تا کار این دسته از افراد قانونی شود، مانند کاری که در برخی کشورها برای قانونی جلوه دادن همجنس‌بازی صورت می‌گیرد.

حضرت آیت‌الله‌ مکارم‌شیرازی با بیان این که این کار تنها برای جذب آراء است و این تعریف از دموکراسی تنها برای رضای خلق است، تصریح کردند: در دموکراسی اسلامی انجام دادن هرکاری برای به دست آوردن آرای بیشتر، وجود ندارد.

این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: دموکراسی اسلامی، دموکراسی هدایت شده‌ای است که می‌گوید آرای مردم وجود داشته باشد، ولی اگر در آنها انحرافی وجود داشت، باید مردم را هدایت کرد و نباید تسلیم محض خواسته‌های آنان شد.

شعارهای شرک آلود انتخاباتی

ایشان با تاکید بر این که دموکراسی غربی آلوده به شرک و دموکراسی اسلامی خالی شرک است، به شرایط انتخابات کشور اشاره کردند و افزودند: در ایام انتخابات کسانی که کاندیدا می‌شوند با مردم صحبت ‌هایی می‌کنند و قول‌هایی می‌دهند، آنها باید مراقب باشند چیزهایی را مطرح کنند که مورد رضایت خداوند است، نه این که بر خلاف رضای خدا حرفی بزنند تا آرای افرادی را که طرفدار اموری خارج از حیطه الهی هستند را جذب نمایند؛ این که برای خوشایند بدحجاب‌ها، قماربازها  و ... شعارهایی بدهیم، اینها نوعی شرک است.

تاکید بر لزوم حرکت در مسیر الهی

معظم له با اشاره روایتی از امام علی‌(ع) مبنی بر این که در طریق هدایت از کمی نفرات نترسید، یادآور شدند: اگر مردم در مسیر غیر الهی گام بر دارند، ما نباید به دنبال آنها حرکت کنیم، بلکه باید آنها را هدایت نماییم، همان کاری که پیامبران الهی انجام می‌دادند و هیچ‌گاه تسلیم خواسته مشرکان نشدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha