به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام محمدرضا زیبایینژاد در دیدار آیتالله العظمی جوادی آملی در سخنانی بیان این که مهمترین خلاء در مسئولیت مادرانه، خلاء فرهنگی است، گفت: جامعه به سمت تسلط فردگرایی در حال حرکت است، زندگی در زمان حال و کمرنگ شدن نگرش آیندهنگرانه از مختصات این فرهنگ است.
مسئول مرکز تحقیقات زن و خانواده با بیان این که تحولات فرهنگی، مردان و زنان را با خود درگیر کرده است، ادامه داد: زنان و مردان با این موضوع مواجه هستند که برای تربیت فرزند مقدورات کافی ندارند و رسانهها، آموزش و پرورش و نهادهای رسمی و غیررسمی اقتدار را از خانوادهها گرفتهاند.
وی با بیان این که شکاف بین دو نسل، انگیزه را برای فرزندآوری کاهش داده است، افزود: زوجها با این پرسش مواجه هستند که آیا در فضایی که مطمئن نیستند فرزندشان صالح شود، آیا فرزندآوری عملی مثبت است.
حجتالاسلام زیبایینژاد، تزلزل بنیان خانواده را یکی از ویژگیهای عصر کنونی دانسته و افزود: هرچه این تزلزل بیشتر میشود، تمایل برای فرزندآوری کمتر میشود.
وی با بیان این که توجه به استانداردهای بدن در حال متحول شدن است، تصریح کرد: زنها تصور میکنند با فرزندآوری از چشم شوهر خود میافتند.
مسئول مرکز تحقیقات زن و خانواده یادآور شد: پرسشی که در عرصه فقه مطرح می باشد آن است که در این شرایط نگاه دین در مقیاس کلان در فرزندآوری و در نگاه خرد و در خانوادهها به این موضوع چیست.
حجتالاسلام زیبایینژاد همچنین با اشاره به سابقه 15 ساله فعالیت مرکز تحقیقات زن و خانواده، اضافه کرد: این مرکز در مباحث تخصصی زن و خانواده به پرسشهای روز پاسخ میدهد.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وی در پایان گفت: هماندیشی سالانه مرکز تحقیقات زن و خانواده 10 اردیبهشت در تهران برگزار خواهد شد.