حجت الاسلام محمد مهدی نمازی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به آیه شریف الَّذينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسيباً (الأحزاب : 39) اظهارداشت: قرآن کریم اطلاع رسانی دینی یا تبلیغ اسلام را رسالتی خدایی می داند که مبلغ آن باید در این مسیر فقط خدا را در نظر داشته باشد و برای گسترش توحید تلاش کند، در این صورت اجر او را تنها خدا می داند که چه اندازه خواهد بود.
مدیر بخش انتشارات مرکز نور افزود: اطلاع رسانی اسلامی معادل تبلیغ در مفاهیم دینی است که از سابقه و گذشته ای به عمر حیات بشری برخوردار بوده است.
این پژوهشگر حوزه علمیه بیان داشت: نخستین پیشگامان عرصه تبلیع و اطلاع رسانی دینی، انبیاء الهی بوده اند که آموزه های آسمانی خود را به جامعه پیرامون خود منتقل کرده و راه بهتر زیستن و سعادت را پیش روی آدمی قرار داده اند.
حجت الاسلام نمازی تصریح کرد: امروزه تبلیغ و رساندن پیام انسان ساز دین مبین اسلام به نسلهای تازه بر عهده اطلاع رسانانی است که مسئولیت خطیر تبلیغ دین را بر دوش دارند و بیشترین مسئولیت در این زمینه متوجه حوزه های علمیه در مرتبه نخست و دانشگاهها با گرایشهای علوم اسلامی و انسانی در مرتبه دیگر است.
سردبیر مجله تخصصی ره آورد نور تاکید کرد: اطلاع رسانی دینی نیازمند دو سازکار نرم افزاری و سخت افزاری است که جنبه نرم افزاری آن با اتکاء به فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی، منابع سرشار و کارآمدی را در اختیار ما گذاشته است ولی متاسفانه در زمینه سخت افزاری و تربیت نیروهای انسانی کارآمد و متخصص متناسب با نیاز روز چندان موفق عمل نکرده ایم.
وی ادامه داد: اعلام روز ملی اطلاع رسانی اسلامی فرصتی است که اهل فن در این زمینه با مرور روشها و بازخوردهای حوزه تبلیغ و اطلاع رسانی با بررسی بایسته های اطلاع رسانی دینی به آسیب شناسی این مقوله بپردازند .
حجت الاسلام نمازی اضافه کرد: نسل امروز آموزه آموزگاران یا مبلغانی را بر می تابند که با برخورداری از صلاحیت های اخلاقی، فردی و بهره گیری از جدید ترین روشهای تبلیغ و اطلاع رسانی و بهره مندی از دانش و اطلاعات کاملا مبتنی بر اندیشه و عقلانیت و سرشار از پشتوانه های الهی و معنوی به رسالت خود عمل کنند.
وی گفت: بدیهی است هر زمان متناسب با شرایط و مقتضیات آن باید سخن گفت و نباید انتظار داشت که جامعه امروز که در چنبره رسانه های مدرن و انبوه اطلاعات گرفتار آمده است صدای مبلغان دینی را همچون دهه های گذشته به شفافیت و آرامش آن زمان بشنوند.
حجت الاسلام نمازی ادامه داد: امروزه در عرصه تبلیغ، بیش از پیش نیاز به سازوکارهای جدید و روشهای روزآمد به منظور انجام رسالت الهی احساس می شود که باید از سوی متولیان مورد عنایت ویژه ای قرار بگیرد.
انتهای پیام 313/17