حجت الاسلام علی خراسانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق، ابراز داشت: در ماه مبارک رمضان به عنوان بهار قرآن، تا حد زیادی شاهد توجه ویژه عموم مردم به قرآن کریم در عرصه قرائت و تدبر در آیات وحی هستیم، اما باید این رویه در ماه های دیگر نیز ادامه یابد و این گونه نباشد که منحصر به یک ماه شود و بس.
وی افزود: چنانچه همه ما به این باور و یقین قلبی برسیم که قرآن کتاب زندگی و هدایت است، بی شک دیدگاه و تلقی ما از قرآن نیز اصلاح می شود و آن وقت دیگر ما همیشه به سراغ قرآن می رویم.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اضافه کرد: حقیقت آن است که قرآن به عنوان کتاب نور و هدایت، تنها اختصاص به یک نسل و یک دوره زمانی خاص ندارد، بلکه به عنوان دستورالعمل جامع الهی، زمینه ساز سعادت دنیوی و اخروی فرد و جامعه است.
وی در ادامه با اشاره به رسالت همگانی به ویژه نخبگان جامعه در راستای مهجوریت زدایی از ساحت مقدس قرآن، بیان داشت: حوزه و دانشگاه، قرآن پژوهان، نویسندگان و هنرمندان، همه مسئولیت دارند که در باور مردم و جوان ها نیاز به قرآن را به خوبی نهادینه کنند و فرهنگ قرآنی را به درستی ترویج نمایند.
مدیر گروه دائرة المعارف قرآنی خاطرنشان کرد: بدون شک بسیاری از گرفتاری های جامعه ما به خاطر دوری از کلام خدا و فاصله گرفتن سبک زندگی مان از قرآن و عترت است.
نظر شما