جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
بسیج

حوزه/ در طرح صالحین به نوعی به حوزه های علمیه پناهنده شده ایم و از بزرگان، طلاب و روحانیون فرهیخته و متخصص حوزوی در پرکردن این خلاء و کمک به نظام تربیتی مان استمداد می طلبیم.

محمد سبحان علی نژاد، معاون سازمان بسیج کارگری کشور در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری  «حوزه» در تهران، با اشاره به نقش حوزه های علمیه در ساماندهی و انسجام نظام تربیتی بسیج، گفت: درسالیان اخیر شاهد توسعه همه جانبه و وسیع بسیج هستیم، اما همواره دربحث کیفیت جذب افراد و نگاه داشتن آن ها درحیطه ارزش های والای تفکربسیجی، گاهی با موانعی مواجه بوده ایم.

وی، دوران دفاع مقدس را به مثابه دانشگاه عظیم تربیتی و اخلاقی برای رزمندگان و بسیجیان توصیف کرد و ادامه داد: خلاء تربیتی ما بعد ازدفاع مقدس آغاز شد، چرا که دوران جنگ خودش یک دانشگاه سازنده محسوب می شد، اما بعد از جنگ، نبود سامانه تربیتی تعریف شده دینی برای جذب اقشارمختلف به ویژه دانش آموزان و دانشجویان احساس می شد تا براساس آن بتوانیم افراد جذب شده را درمحیط ارزشی بسیج ماندگارنمائیم.

علی نژاد با اشاره به ضرورت اهتمام جدی به تقویت و ارتقای معنوی روحیه افراد در ساختار تشکیلاتی بسیج، اظهارداشت: در فرایند جذب و تربیت نیروهای بسیجی، افراد پس از طی آموزش نظامی و مراحل خاص، به عنوان بسیجی فعال شناخته می شدند، اما اهتمام به شاخص های تربیتی، معنوی و پرورش اسلامی آن ها کمتر دیده می شد که با اجرای طرح صالحین این نقیصه برطرف شد.

معاون سازمان بسیج کارگری کشور با تأکید براین که ما باید نظام تربیتی مورد نیازمان را ازحوزه های علمیه بگیریم، خاطرنشان کرد: ما در واقع ازنظر سنجش معیارهای خوبی نداشتیم و داده هایمان نقص داشت. اما در طرح صالحین به نوعی به حوزه های علمیه پناهنده شده ایم و از بزرگان، طلاب و روحانیون فرهیخته و متخصص حوزوی در پرکردن این خلاء و کمک به نظام تربیتی مان استمداد می طلبیم.

وی افزود: بسیجیان درمواجه مستقیم با بسیاری سئوالات و شبهات موجود درجامعه بوده و درصف مقدم قرار دارند، چه به لحاظ پاسخ گویی و چه ضربه پذیری.

علی نژاد ادامه داد: بسیجی باید به لحاظ تربیتی و و اعتقادی سرآمد باشد، لذا ما با توجه به این مسئله به دنبال جایی بودیم که بتوانیم محکم به آن تکیه کنیم، ولذا تکیه گاهی بهترازحوزه های علمیه نیافتیم، چرا که بیشترین نیاز تربیتی ما تنها در حوزه ها مرتفع می شود.

وی با بیان این که هرروزباید ارتباط بین حوزه و بسیج مستحکم ترشود، گفت: این ارتباط باید در زمینه های معنوی، علمی، بررسی هجمه های دشمن، تربیتی و اخلاقی مستحکم تر ازقبل برنامه ریزی گردد، البته امروزحجم بسیار زیادی طلاب و روحانیون به عنوان سرمربی، مربی واستاد درطرح صالحین فعالیت داشته و یاور و پشتیبان بسیج هستند.

معاون سازمان بسیج کارگری کشور با تشریح طرح صالحین و انگیزه راه اندازی آن دربسیج، یادآورشد: حلقه های صالحین کلاس های هم اندیشی ای هستند که طی آن، افراد طریقه مباحثه کردن و مواجهه با شبهات را می آموزند یعنی همان طورکه یک طلبه در درس استاد محدودیتی برای پرسش ندارد حلقه های صالحین هم همین گونه عمل می کنند.

وی تصریح کرد: و امیدواریم حوزه حساسیت ویژه ای نسبت به این طرح بزرگ که 22 میلیون نفربسیجی را شامل می شود، داشته و در تقویت و ساماندهی نظام تربیتی بسیج به ما کمک کند، چرا که به شدت همت و مساعدت حوزه ها را نیاز داریم.

علی نژاد در پایان گفت: احساس می کنیم این هم گرایی هرچه مستحکم تر شود به تقویت شجره طیبه صالحین که اهداف بلندی را دنبال می کند، زودتر می رسیم، چراکه دراین شجره درصدد ترویج ادبیات حوزوی درجامعه هستیم.

انتهای پیام 34/313  

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha