به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن نواب امروز(18دی ماه) در مراسم جشن «وحدت در سایه میلاد رحمت» و فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه ادیان که در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزارشد، با خیرمقدم و تبریک اعیاد ربیع الاول اظهارداشت: حوزه فکری و فرهنگی امام صادق(ع) باید سنگری می داشت که فکر گفتگویی امام(ع) را تجدید و اندیشه های ایشان را زنده می کرد.
وی افزود: امام صادق(ع) و سایر ائمه(ع) با تمام رهبران ادیان و حتی ملحدان گفتگو می کردند و حوزه ای که از آن آنهاست نیز باید این ارتباط را برقرار کند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب بیان داشت: در سال1373 مرکزی به نام "مرکز مطالعات ادیان و مذاهب" ایجاد شد و بعد از یک دهه به نام "مرکز آموزش ادیان و مذاهب" تغییر نام داد و پس از سه سال به پیشنهاد وزارت علوم و فنون وقت، به "دانشگاه ادیان و مذاهب" تغییر نام داد.
وی در ارتباط با ویژگی های دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: این دانشگاه دارای سه ویژگی بین المللی و گفتگو محوربودن، پژوهشگر محور بودن و همچنین صرفا تلاش در زمینه تحصیلات تکمیلی است.
رئیس دانشگاه ادیان اظهار داشت: این دانشگاه تاکنون میزبان صدها گروه مهمان بین المللی برای گفتگوی فرهنگی و مذهبی بوده و هم اینک با چندین دانشگاه معتبر آلمانی در حال گفتگوهای مستمر می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب ضمن اشاره به سفرهای متعدد و موثر خارج از کشور دانشجویان و اساتید این دانشگاه برای تبادلات علمی، گفت: این دانشگاه دارای بزرگترین کتابخانه تخصصی ادیان خاورمیانه است و کتاب های آن بسیار گزینش شده می باشد.
وی افزود: بیش ازصدوشصت هزار مقاله و صدها پایان نامه در زمینه ادیان و مذاهب در دانشگاه موجود است و سیصد عنوان کتاب تالیف، ترجمه و چاپ گردیده است و اولین مجله علمی پژوهشی در موضوع دین به زبان انگلیسی در این دانشگاه چاپ شده است.
حجت الاسلام و المسلمین نواب در پایان بیان داشت: این دانشگاه بنا به هدف خود تنها پذیرنده تحصیلات تکمیلی است و هم اکنون هشتاد و چهار درصد از نیروهای این دانشگاه جزو طلاب هستند و دو سال است که در بخش مجازی پذیرنده دانشجو می باشیم.
نظر شما