به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام روستاآزاد در این نشست با تشکر از فعالیتهای اعضای این گروه به بحث آسیب شناسی در تبلیغ پرداخت و گفت : یکی از آسیب ها در عرصه تبلیغ، دلسردی از نتایج فعالیتهای انجام گرفته است، ولی باید به خاطر داشت این دلسردی به خاطر کم کاری نیست، بلکه به دلیل تکثر رقبای فرهنگی است.
وی با تأکید بر داشتن روحیه امید در مبلغان افزود : دلسردی که موجب تحرک و پویایی مضاعف شود، ممدوح است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم آسیب دیگر را قناعت بر فعالیت های موجود دانست و ادامه داد: خوشحالی بیش از حد موجب می شود تا به فعالیتهای موجود قانع شویم. باید خود را با گذشتگان صالح و زحمات ایشان مقایسه کنیم تا از این آسیب نیز در امان بمانیم، زحماتی که امام، شهدا و علمای گذشته متحمل شدند.
وی با اشاره به تبلیغ گروهی، تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی را تبلیغ گروهی دانست و گفت: در زمان ما تبلیغ فردی اثربخشی که در گذشته بود را ندارد، لذا از دو سال پیش تبلیغ گروهی در دفتر تبلیغات برنامه ریزی و ساماندهی شد.
حجت الاسلام روستا آزاد ادامه داد: داشتن استمرار در تبلیغ گروهی موجب نتیجه بخشی بهتر خواهد بود.
وی با اشاره به مشکلات مالی و اقتصادی که در سالهای اخیر گریبان گیر مراکز فرهنگی کشور شد، گفت : مبلغان برای استمرار بیشتر در تبلیغ، علاوه بر ایثار و فداکاری همیشگی شان می توانند ار تبلیغ نوین بهره ببرند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اعلام اینکه بیش از 90 درصد از 110 گروه اعزامی دفتر تبلیغات اسلامی در مدارس مشغول تبلیغ هستند،اظهار کرد: در تبلیغ نباید از مدارس غافل شد و با توجه به استقبال مدیران آموزش و پرورش از حضور مبلغان، باید بیشتر به این عرصه تبلیغ پرداخت.