به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام سعید روستا آزاد عصر امروز در نشست تخصصی همایش بین المللی خانواده بین الملل اسلامی که در مرکز همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی برگزارشد، با اشاره به اهمیت تبلیغ گفت: سازو کارهای حوزه معطوف به امر تبلیغ است، اگر پژوهش، تحقیق و تربیت طلبه صورت گیرد و به امر تبلیغ منتج نشود مثمر ثمر نیست و در واقع هدف اصلی در حوزه، تبلیغ و آگاهی دادن به مردم است.
وی افزود: اولین وظیفه طلاب و مبلغان هشدار است و تمامی تحصیلات و زحمات حوزوی، باید منجر به این نکته شود که مردم با تقوا باشند و اگر انسان تحصیل کند، مقاله بنویسد و فعال باشد، اما به امر تبلیغ نپردازد، در واقع نتیجه ای نگرفته است.
حجت الاسلام روستا آزاد گفت: دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، نهادی است که حضرت امام خمینی(ره) حدود 2 ماه بعد از انقلاب دستور تاسیس آن را دادند که در واقع جزء اولین نهادهای بعد از انقلاب است که در اردیبهشت سال 58 با هدف اعزام، آموزش و تربیت مبلغین تشکیل شد.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام غلام عباس موسوی مدیر کل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، نیز در سخنانی به تشریح اداره کل امور تبلیغی پرداخت و گفت: این اداره 5 زیر مجموعه شامل؛ اداره اعزام مبلغان، اداره اعزام خواهران، اداره اعزام نخبگان، اداره اعزام گروههای تبلیغی و اداره سازماندهی است که در مناسبت مذهبی، ملی، اقدام به اعزام مبلغ میکند.
وی با اشاره به گروهای تبلیغی دفتر تبلیغات گفت: بشیران جوان، کسانی تبلیغشان چهره به چهره است و طلبههای پایه چهار تا شش هستند که در ایام عید نوروز و تابستان به تبلیغ میروند.
حجت الاسلام موسوی با بیان این که بیش از 40 هزار پرونده تبلیغی در دفتر تبلیغات تشکیل شده است گفت: مبلغان عمومی باید حداقل پایه 7 حوزه را داشته باشند که در 4 رتبه دسته بندی میشوند.
وی با اشاره به این که گروه سوم مبلغین متخصص هستند گفت: این گروه دارای تخصص و مهارتی ویژه هستند، مانند مشاوره و یا در زمینه کودک و نوجوان به امر تبلیغ میپردازند و گروه دیکگر مبلغان نخبه میکه میتوانند در محافل بزرگ سخنرانی کنند و مجالس عظیم را اداره نمایند.
نظر شما