شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۵
عاشقانه‌هایی برای حضرت مولا در شب سرنوشت / پرواز دل‌های خاکیان به عالم ملکوت + عکس و فیلم

فضای معنوی حرم مطهر اخت الرضا(س) دل‌ها را به سوی آسمان پرواز داده و احیای شب بیست و یکم ضیافت الهی و شهادت حضرت مولا را با نجوای عاشقانه دعای جوشن کبیر زیباتر کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دومین شب قدر رمضان المبارک ۱۴۴۶ هم از راه رسید. وارد حرم مطهر بانوی کرامت که می شوی موج جمعیتی را می بینی که با چشمانی پر از اشک و چهره‌هایی محزون و گریان در کنار هم نشسته‌اند و عزاداری می کنند. گویی عزیزترین کسشان را از دست داده‌اند.

خدایا امشب چه شبی است؟

خدایا امشب چه شب دلگیری است که در آسمان و زمین غوغایی به وسعت تاریخ به پا شده و عرشیان و فرشیان رخت عزا بر تن کرده و هم‌ناله با هم می‌گریند و سرود غم می سرایند.

امشب ام‌القرای جهان اسلام و بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت سلام الله علیها هم حال و هوای خاصی دارد. هرجای حرم مطهر را که می‌نگری عاشقان حضرت مولی الموحدین، حیدر کرار، وصی رسول اعظم(ص)، امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام محزون و گریانند. در این بین حال و هوای نوجوانان و جوانان دیدنی‌تر است.

فیلم عاشقانه‌هایی برای حضرت خالق

00:00
00:00
Download

عاشقانه‌هایی از جنس بندگی

حضور پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت در مراسم شب قدر بیست و یکم ماه مبارک رمضان نشان از دلدادگی به حضرت معبود دارد. آنان «الهی العفو»، «الهی العفو» گویان در دل شب با چشمانی اشک بار عاشقانه با خالق متعال نجوا می کنند «رَبَّنَا ٱغفِرۡ لَنَا ذُنُوبَنَا»

فضای معنوی حرم مطهر اخت الرضا(س)، دل‌ها را به سوی آسمان پرواز داده و احیای شب بیست و یکم ماه ضیافت الهی و شب شهادت حضرت مولا را با قرائت فرازهای دعای جوشن کبیر زیباتر کرده است.

نجوای عاشقانه جوانان در شب سرنوشت / پرواز دل‌های خاکیان به عالم ملکوت + عکس

امشب ناله و استغاثه زمینیان به سمت ملکوت بلند است

امشب ناله و استغاثه زمینیان به سمت ملکوت بلند است و نجوای «الغوث الغوث» در تاریکی شب طنین‌انداز شده و خاکیان با کوله باری از گناه آمده‌اند تا حضرت حیدر شفاعتشان کند.

سوگواران علوی قرآن‌ها را به سر گرفته و با نوای «بِکَ یَا اللَّهُ‏»، «بِمُحَمَّدٍ»، «بِعَلِیٍ ‏ بِفَاطِمَةَ»، «بِالْحَسَنِ‏»، «بِالْحُسَیْنِ»،‏ «بِعَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ»، ‏«بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍ»،‏ «بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ»، «بِمُوسَی بْنِ جَعْفَرٍ»، «بِعَلِیِّ بْنِ مُوسَی‏»، «بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍ»،‏ «بِعَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ»، «بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍ‏» و «بِالْحُجَّةِ» همه امیدشان به کرامت خاندان اهل بیت(ع) است تا هم دستگیرشان در تلاطم های زندگی دنیا باشند و هم از قادر متعال بخواهند بهترین ها را برایشان رقم بزند.

افلاکیان هم در سوگ حضرت مولا گریانند

در شب بیست و یکم ضیافت الهی، ملکوتیان و افلاکیان هم در سوگ شهادت مرد مردان عالم هستی، یعسوب الدین، مولای عالمیان همو که رسول اعظم(ص) در وصفش فرمود «علیٌّ مَعَ‌ الحَقِّ وَالحَقُّ مَعَ عَلِیٍّ وَلَنْ یَفتَرِقا حَتّی یَرِدا عَلیَّ الحَوضَ یَومَ القیامَة» گریانند و ناله سر داده‌اند.

فیلم نجواهای عاشقانه در شب سرنوشت

00:00
00:00
Download

زمزمه‌های عاشقانه در دل شب

صحن های حرم مطهر بانوی کرامت و خیابان های اطراف مملو از جمعیتی است که خود را به جمع عاشقان پدر مهربان امت رسانده اند. حضور خانوادگی شب زنده‌داران در صحن جامع پیامبر اعظم (ص) و میدان آستانه تا مسجد مقدس امام حسن عسکری علیه‌السلام از جلوه‌های دیدنی مراسم امشب است.

زمزمه‌های عاشقانه در دل شب، عطر حضور فرشتگان را در فضای حرم مطهر کریمه اهل بیت سلام الله علیها پراکنده کرده و عشاق با دلی شکسته و چشمانی اشک‌بار، دست‌های خالی را به دعا بلند کرده و قرآن را واسطه  قرار داده‌اند تا در شب تقدیر، حضرت خالق سرنوشتشان را به نیکی رقم بزند.

پای صحبت های خطیب مشهور

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی سخنران مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شب شهادت امیرالمؤمنین (ع) در حرم مطهر بانوی کرامت بود که شب قدر را شب نزول قرآن، فرود فرشتگان و نزول رحمت الهی خواند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به اینکه شب قدر با شهادت امیرالمؤمنین (ع) مصادف شده است، گفت: امیرالمؤمنین (ع) در پایان خطبه‌های نمازجمعه خود فرمودند ۷ مصیبت است که من از آن به خدا پناه می‌برم. اولین آنها عالِمی است که گمراه شود؛ امام فرمودند اگر یک عالِم فاسد شود یک عالَم فاسد می‌شود برای مثال ثمرة بن جندب از علمای خیانتکاری است که پول زیادی از معاویه می‌گرفت تا شأن نزول آیات را تغییر دهد.

 وی با اشاره به اهمیت عبادت بانشاط، دومین مصیبت را خسته شدن از عبادت دانست و گفت: عابد بانشاط کسی است که به دنبال ادای تکلیف خود به نحو احسن است اما عابد ملول همیشه به دنبال عبادت در آخر وقت است تا فقط رفع تکلیف کند.

برخی به دنبال مرجع اعلم نیستند

 به گفته عضو هیئت علمی جامعه المصطفی، برخی به دنبال مرجع اعلم نیستند، بلکه دنبال مرجعی هستند که راحت‌تر گرفته باشد تا از زیر بار عبادات فرار کنند، درحالی‌که نشاط در عبادات خیلی مهم است.

 وی با بیان اینکه سومین مصیبتی که امیرالمؤمنین (ع) از شر آن به خدا پناه بردند مؤمنی است که محتاج شود و مجبور می‌شود خود را کوچک کند، افزود: چهارمین مصیبت نیز خیانت‌ در امانت است؛ انقلاب و خون شهدا امانتی در دست ماست؛ رسول خدا (ص) فرمودند همسران شما امانت هستند و مردی که به همسرش بدی می‌کند به امانت خیانت کرده است.

مراقبت از آبروی دیگران

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت فقیر شدن ثروتمند را پنجمین مصیبت از نظر امیرالمؤمنین (ع) دانست و گفت: مصیبت بزرگ دیگری که امیرالمؤمنین (ع) از شر آن به خدا پناه بردند ذلیل شدن عزیز است. بی‌آبرو شدن مصیبت بزرگی است و در تاریخ زیاد اتفاق افتاده است که فردی با یک حرف و یا عمل آبروی چندین‌ساله‌اش بر باد می‌رود، لذا نسبت به آبروی دیگران باید خیلی مراقبت کرد.

افراد زیادی هستند که توانایی تهیه دارو ندارند

رفیعی هفتمین مصیبت بزرگ از نگاه امیرالمؤمنین (ع) را مریض‌شدن فقیر دانست و گفت: امروز افراد زیادی هستند که مریض می‌شوند و توانایی تهیه دارو ندارند که واقعاً درد انسان را مضاعف می‌کند.

 وی با بیان اینکه خداوند صادق الوعد است و وقتی گفته است مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم، اظهار کرد: امیرالمؤمنین (ع) در پایان این روایت فرمودند اگر دعای شما به اجابت نمی‌رسد به‌خاطر ان است که حرفتان با عملتان یکی نیست و کم‌صبر هستید

فیلم شکوه حضور عاشقان حضرت مولا در شب سرنوشت

00:00
00:00
Download

دعای پایانی شب زنده‌داران

زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت کریمه اهل بیت سلام الله علیها در پایان مراسم، سرمست و شادمان از حال خوش معنوی، دست‌ها را به آسمان بلند کرده و برای سلامتی و ظهور حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کردند و به ارواح طیبه امام راحل، شهدای سرافراز به ویژه حاج قاسم عزیز دل‌ها، آیت الله رئیسی خادم، امیرعبداللهیان دیپلمات انقلابی، سیدحسن نصرالله قهرمان و دوست داشتنی، سیدهاشم صفی الدین مظلوم و ... ادای احترام کردند.

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

گزارش: علی علیزاده

فیلم / شکوه بندگی در حرم بانوی کرامت

00:00
00:00
Download

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha