به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، عصر امروز در نشست صمیمی ناشران، در مسجد نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران، اظهار داشت: برای این که کتاب همچنان برای نسل جدید و گروه های مختلف فکری جامعه تازه و جذاب باقی بماند، باید اقداماتی را اجرایی کرد.
*لزوم نیاز سنجی جامع
مدیر حوزه های علمیه، "نیاز سنجی جامع" را اولین اقدام برشمرد و افزود: کتاب های فراوانی در عرصه دین، تالیف و بدون ساماندهی منتشر می شود، لذا باید براساس نیاز سنجی، اقدام به تالیف و انتشار کتاب کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: اگر این وزارتخانه به کمک اصحاب نشر، نیاز سنجی در این عرصه داشته باشد، تاثیر کتاب های دینی در جامعه بیشتر می شود.
*اتقان و استحکام علمی کتاب
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، "اتقان و استحکام علمی کتاب" را دومین موضوع مهم در عرصه تالیف کتب ذکر کرد و ابراز داشت: نباید تنها به صرف این که کتابی نوشته شود، بسنده کرد. بلکه باید اتقان علمی داشته باشد تا در همه جا حتی عرصه بین اللمل هم دارای اعتبار و قابل عرضه باشد.
*شیوایی و جذابیت
معاون جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه، "شیوایی و جذابیت" را سومین لازمه نشر کتاب در کشور خواند و یادآور شد: کتاب های ارائه شده علاوه بر محتوای مناسب، باید شیوا بوده و جاذبه لازم را برای مخاطب داشته باشد، چرا که امروز فضای فکری و فرهنگی جامعه تنوع زیادی دارد.
*حمایت از ناشران
آیت الله حسینی بوشهری، "حمایت از ناشران" را چهارمین و مهمترین ضرورت عرصه نشر توصیف کرد و گفت: سازمان ها و مجموعه های متولی به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید حمایت های خود را از ناشران افزایش دهند.
مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: امروز ناشران قم مشکلات زیادی دارند که عنایت وزیر محترم ارشاد را می طلبد، چرا که این نگرانی وجود دارد که اگر دایره حمایت از نشر گسترده نگردد و ناشران نتوانند استفاده لازم از نشر را ببرند، تغییر شغل دهند.
انتهای پیام 34/313