سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
آیت الله حسینی بوشهری

حوزه/ مدیر حوزه های علمیه با بیان این که دین اسلام، دین جاوادانه و جهانی و برای نجات همه بشریت می باشد، گفت: مساجد بر روی زمین مظهر شکوه حضرت حق هستند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری  امشب در مراسم افتتاح ساختمان عظیم مسجد امام حسن عسکری علیه السلام که در محل این مسجد برگزار شد، درباره ارتباط مسجد به عنوان پایگاه بزرگ اسلامی با رشد انسان و رسیدن او به کمال و معنویت به ایراد سخن پرداخت.

وی بیان داشت: خداوند برای انسان، به عنوان اشرف مخلوقات، تمامی شرایط موفقیت و رسیدن او به کمال و معنویت را فراهم آورده است که آمدن انبیا و اولیای الهی و نزول کتب آسمانی در این راستا بوده است.

معاون جامعه مدرسین یکی از مهم ترین دستورات انبیای الهی و کتب آسمانی را عبادت و بندگی خدا عنوان کرد و گفت: درمیان عبادت هایی که وجوددارد، نماز در جایگاه خاصی است که نقش زیادی در بندگی انسان و رسیدن او به کمال دارد. البته برای این که نماز تأثیر حداکثری بر انسان داشته باشد، باید دارای شرایط خاصی باشد که از جمله این شرایط، نماز خواندن در مسجد است.

وی افزود: اگر انسان بخواهد به کمال و معنویت برسد، باید نماز را در مسجد و به جماعت بخواند؛ از این روست که خداوند در قرآن  کریم، 28 بار نام مسجد به صورت مفرد و جمع آورده است.

عضو خبرگان رهبری به سفارش آیات و روایات درباره اهمیت ساخت و توسعه مسجد اشاره و عنوان کرد: دین اسلام، دین جاوادانه و جهانی و برای نجات همه بشریت می باشد؛ مساجد بر روی زمین مظهر شکوه حضرت حق است.

آیت الله حسینی بوشهری  در ادامه به  دو روایت از نبی مکرم اسلام(ص) درباره ساخت و توسعه مسجد  اشاره کرد و گفت: ساخت مسجد به اندازه ای اهمیت دارد که خداوند در قرآن کریم برای کسانی که در این عرصه فعالیت می کنند، پنج ویژگی قرار داده است که شامل ایمان به خدا، ایمان به روز قیامت، برپاکننده نماز، ادای حقوق مالی مانند زکات و نهراسیدن از غیر خدا می باشد.

وی در ادامه درباره مسجد امام حسن عسکری علیه السلام افزود: مسجد امام حسن عسکری علیه السلام اهمیت زیادی دارد   و بزرگان دینی در این مکان مقدس به عبادت، تدریس و اعتکاف پرداخته اند؛ همچنین در این مکان شریف نماز جمعه نیز اقامه گردیده است.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha