به گزارش خبرگزاری«حوزه»، از مشهد، این مرجع تقلید، در ديدار فعالان و برترين هاي قرآني حوزه علميه خراسان، در جوار بارگاه ملکوتی رضوی، ضمن ابراز خرسندي از برنامه هاي قرآني اين حوزه، با اشاره به اينكه اميرمومنان (عليه السلام) در نهج البلاغه، درباره قرآن مي فرمايند: «وَ فِيهِ رَبِيعُ الْقَلْبِ وَ يَنَابِيعُ الْعِلْمِ وَ مَا لِلْقَلْبِ جِلَاءٌ غَيْرُهُ ...»، ابراز داشتند: سرچشمه هاي علومي كه در رسالت انسان تاثيرگذار مي باشد، در قرآن است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بيان اين كه آيات قرآن مي تواند يك جامعه را تغيير دهد، اظهار داشتند: قلب انسان در مواجهه با نفس و وسوسه هاي مادي زنگار مي گيرد كه بر اساس فرمايش حضرت علي (عليه السلام) قرآن اين زنگار را مي زدايد.
اين مرجع تقليد با اشاره به فرمايش اميرمومنان(عليه السلام) در قسمتي از خطبه 176 نهج البلاغه كه مي فرمايند: «وَمَا جَالَسَ هَذَا الْقُرْآنَ أَحَدٌ إِلَّا قَامَ عَنْهُ بِزِيَادَةٍ أَوْ نُقْصَانٍ زِيَادَةٍ فِي هُدًى أَوْ نُقْصَانٍ مِنْ عَمًى»، گفتند: بايد در جلسات قرآني اين گونه بود كه يا چيزي در هدايت به انسان اضافه و يا از گمراهي اش كم شود.
حضرت آيت الله مكارم شيرازي همچنین، بر نقش و تاثير سازنده پدر و مادر صالح در ورود فرزندان به مسير قرآني تأكيد كردند.
معظم له در پایان از برنامه هاي قرآني حوزه علميه خراسان كه با وسعت، نظم و به صورت حساب شده براي پيشرفت هاي قرآني تنظيم شده است، تقدير كردند.
برپایه این گزارش، در اين ديدار از سه تن از برترين هاي قرآني حوزه علمیه خراسان كه در مسابقات كشوري و بين المللي مقام هاي برتر را از آن خود كرده بودند، تقدير شد.
انتهای پیام