یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۸
طهارت معنوی و افزایش روزی از آثار پرداخت زکات است

حوزه/رئیس شورای زکات استان قزوین گفت: نباید با وعده ساخت‌وساز و کارهای عمرانی مردم را به پرداخت زکات تشویق کرد بلکه زکات باید برای جلب رضای خدا و اعتقاد به روز رستاخیز که خداوند وعده کرده، پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری«حوزه» از قزوین،  حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی ظهر امروز  در جلسه شورای زکات استان اظهار کرد: خداوند متعال درباره ساخت‌وساز مسجد می‌فرمایند انحصاراً و اختصاصاً تنها کسانی می‌توانند مساجد را آباد کنند که به خداوند و روز رستاخیز ایمان دارند و این یک اصل اساسی در این حوزه است.

زکات با هدف جلب رضای خدا و اعتقاد به روز رستاخیز پرداخت شود

وی با بیان این که این اصل مهم در حوزه زکات نیز صدق می‌کند، تأکید کرد: زکات را کسانی می‌توانند اقامه، برپا و احیا کنند که به خدا و روز رستاخیز ایمان دارند و اگر افراد فعال در این حوزه، ایمان به خدا و روز رستاخیز نداشته باشند، نمی‌توانند به موفقیت دست پیدا کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با تأکید بر این که اگر مسئولان امر ایمان نداشته باشند زحمات و تلاش‌ها اثربخش نخواهد شد، خاطرنشان کرد: اگر شب و روز هم در حوزه زکات تلاش شود اما افراد بی‌ایمان در این حوزه وارد شوند، اثربخشی حاصل نمی‌شود و زحمات همه افراد مجموعه بی‌نتیجه خواهد ماند.

رئیس شورای زکات استان قزوین افزود: باید کسانی که در حوزه ترویج و تبیین زکات تلاش می‌کنند مورد توجه قرار گیرند و از افرادی که تلاش مضاعف انجام می‌دهند بیشتر حمایت شود.

وی با تأکید بر این که زکات باید برای جلب رضای خدا پرداخت شود، ادامه داد: نباید با وعده ساخت‌وساز و کارهای عمرانی مردم را به پرداخت زکات تشویق کرد بلکه زکات باید برای جلب رضای خدا و اعتقاد به روز رستاخیز که خداوند وعده کرده است پرداخت شود.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی با تأکید بر این که باید در عبادات مراقب باشیم که چه چیزی را عبادت می‌کنیم، اذعان داشت: خداوند متعال در خصوص عبادت می‌فرماید همه موجودات را برای عبادت خلق کرده‌ام و انسان را بیشتر به توحید در عبادت دعوت کرده است.

امام‌جمعه قزوین با بیان این که توحید در عبادت امری ضروری است، یادآور شد: خداوند می‌فرماید انسان گاهی چیزهایی را عبادت می‌کند که سود و ضرری برای او ندارد و خداوند به چنین انسان‌هایی اف می‌فرستد و با این کار به ما می‌فهماند که در عبادت هم نفع و ضرر مطرح است یعنی انسان با عبادت ضررهایی را دفع و منافعی را به دست می آورد.

طهارت و افزایش رزق منفعتی است که با پرداخت زکات به‌دست می‌آید

وی با اشاره به این که نخستین نفعی که در پرداخت زکات نصیب زکات دهنده می‌شود طهارت و پاکی جان و مال است، گفت: باید جامعه عقیده پیدا کند آلودگی‌هایی که از راه عدم پرداخت زکات به انسان می‌رسد او را دچار گرفتاری‌های بسیاری خواهد کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با بیان این که عمل به دستورات الهی موجب افزایش رزق می‌شود، اظهار کرد: باید جامعه به این باور برسد که طبق فرموده خداوند در قرآن، پرداخت خمس و زکات موجب چندبرابر شدن رزق می‌شود و سایر عوامل مانند بارش نزولات آسمانی عامل اصلی در افزایش رزق به شمار نمی‌آیند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha