به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، در ابتدای این مراسم، مرتضی نجفی قدسی، مسئول دارالقرآن امام علی(ع) با ارائه گزارشی از فعالیت های قرآنی، گفت: به لطف الهی دارالقرآن امام علی(ع) در مسیر تکامل خود توفیقات روز افزونی داشته است.
مسئول دارالقرآن امام علی(ع) افزود: در این دوره از مسابقات 2600 نفر ثبت نام کرده بودند که از این تعداد 350 نفر حافظ کل و 50 نفر از آنان خردسالان بودند.
وی با بیان اینکه دارالقرآن صرفاً به برگزاری مسابقات قرآنی بسنده نکرده است، اظهار داشت: یکی از اهداف این نهاد توسعه آموزشی و فرهنگی علوم قرآنی می باشد و این برنامه ها هم اکنون در مناطق مختلف کشور در حال اجراست.
مسئول دارالقرآن امام علی(ع) تهران خاطرنشان کرد: به لطف الهی تاکنون توانسته ایم در مسیر اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق جامعه ی ده میلیونی از حافظان قرآن مجید قدم های مؤثری برداریم.
وی در پایان گفت: در نهمین دوره مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) 2600 نفر از قاریان و حافظان برتر سراسر کشور شرکت داشتند و بی تردید این عزیزان نقش مهمی در برگزاری هر چه بهتر مسابقات ایفا کردند که از همگی آنان تشکر و قدردانی می کنیم.
*لزوم توسعه آموزش های قرآنی
مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم نیز که یکی از سخنرانان مراسم بود که ضمن تبریک فرا رسیدن ایام دهه فجر و با تقدیر از دست اندرکاران مراسم و هیئت داوران این دوره از مسابقات، گفت: اینگونه فعالیت های فرهنگی و مسابقات قرآنی نمادی از ظرفیت و مشارکت مردمی در کارهای آموزشی و علمی قرآنی است، بدون آنکه کوچکترین کمک مالی از نهادهای دولتی انجام شود. و این نشان از زنده بودن روحیه ی فرهنگ قرآنی در بین آحاد مردم متدین کشورمان دارد.
وی با بیان اینکه حداقل دستاورد این مسابقات شناسایی استعدادهای نوجوانان و جوانان می باشد، افزود: این مسئله باید همواره مورد توجه قرار بگیرد، و در عین حال نیز نسبت به توسعه آموزشی و جذب اساتید متخصص و متعهد نیز اقدامات لازم صورت پذیرد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه اصول قرآنی باید در سبک زندگی اسلامی ما جاری شود، گفت: زحماتی که در راستای پرورش استعداد ها و تربیت قرآنی جوانان صورت می پذیرد، در واقع با هدف ساختن جامعه ای قرآنی با تبعیت از رهنمودهای اهل بیت(ع) می باشد.
انتهای پیام