حجت الاسلام بهروز شمسی فر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خرم آباد با تسلیت سالروز شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) افزود: خلقت آن بانوی بزرگوار خلقتی ناب و بی نظیر بوده، به گونه ای که امام صادق(ع) در خصوص مناقب شخصیتی ایشان می فرمایند: خداوند از نور عظمت خویش ایشان را آفریده و این موضوع نشان از خلقت و توجه ویژه حق تعالی به مناقب آن بزرگوار است.
وی با اشاره به اینکه القاب آن بانوی بزرگوار نشان از پاکی،تطهیر ،نور و رضایت خداوند از ایشان ،حکایت دارد تصریح کرد: حضرت صدیقه طاهره آنچنان جایگاه رفیعی در نزد خدای متعال دارند که پیامبر اکرم( ص) درباره ایشان می فرمایند: فاطمه را به آن جهت فاطمه نام نهادم که او و شیعیانش بریده شده از آتش جهنم شمرده خواهند شد.
مدیر مدرسه علمیه صادقیه خرم آباد با اشاره به حدیثی دیگر از پیامبر(ص) مبنی بر عظمت و جایگاه بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) که فرموده اند؛ حب فاطمه(س) در موارد بسیاری در قیامت نافع و نجات بخش است خاطر نشان ساخت: حب فاطمه(س) راه نجات از فشار قبر،میزان ،صراط و محشر .
حجت الاسلام شمسی فر، عبادت فراوان،ساده زیستی،انفاق و رعایت آداب همسایه داری را نیز از دیگر ویژگی های شخصیتی و اجتماعی آن بانوی بزرگ اسلام برشمرد و اظهار داشت: آن حضرت در همسر داری ،تربیت فرزندان و همچنین سبک زندگی ساده و اسلامی بی نظیر بوده به گونه ای که هرگز امری که خارج از توان امام علی(ع) بود را از ایشان طلب نکرد و لحظه ای کار و تلاش در تمامی ابعاد خانه داری ،سیاسی و اجتماعی را رها نکرد.
وی دفاع از ولایت و نهادینه کردن فرهنگ ولایت پذیری را در بین بشریت از جمله شاخصه های بارز زندگانی آن حضرت برشمرد و یادآورشد: فاطمه زهرا(س) یگانه بانوی دفاع از حریم ولایت بود و با شهادت خود به بشریت نشان داد برای دفاع از حریم ولایت نباید لحظه ای آرام نشست.
مدیر مدرسه علمیه صادقیه خرم آباد با بیان اینکه همگان بخصوص بانوان باید برای ترویج سبک زندگی فاطمی در جامعه تلاش کنند افزود: مطالعه مناقب و ویژگی های آن حضرت و همچنین الگوپذیری در سبک زندگی ایشان می تواند گره گشای بسیاری از ناهنجاریهای عصر حاضر در زندگی روزمره ما باشد .
حجت الاسلام شمسی فر در پایان با بیان اینکه مبلغان و طلاب خصوصا بانوان باید با رفتار ،پوشش و ارائه الگوی عملی به بانوان در جهت ترویج سبک زندگی فاطمی در جامعه همت نمایند افزود: بهترین روش تبلیغ سبک زندگی علوی و فاطمی در جامعه توسط مبلغان ،همخوانی بیان تبلیغی آنها با سبک زندگی آنها در ابعاد گوناگون دارد.
نظر شما