به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، در آستانه فرا رسیدن ولادت امام دوازدهم شیعیان و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، ائمه جماعت و مدیران مراکز اسلامی انگلستان و مبلغان این مراکز با حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی کشمیری نماینده آیت الله سیستانی در اروپا دیدار کردند.
وظیفه علما در زمان غیبت
سید کشمیری در آغاز سخنان خود به این روایت از امام کاظم(ع) اشاره کرد که فرمود: فقیهی که یکی از یتیمان بریده از ما را که نیازمند دستگیری باشد نجات دهد، در برابر شیطان از هزار عابد قوی تر است.
وی در تبیین این حدیث گفت: این روایت به صراحت نشان دهنده مسئولیت علما و مبلغان در زمان غیبت است تا به ارشاد و هدایت مسلمانان و جوانان بپردازند و اعتقادات صحیح را به آنها بیاموزند تا گمراه نشوند و راه هدایت و تبلیغ نیز این است که ما معارف اهل بیت(ع) را به مردم برسانیم که اگر مردم سخنان اهل بیت(ع) را بشنوند، آن را دوست می دارند و هدایت می شوند به ویژه در عصر ما که افکار انحرافی همه جا پراکنده شده و شیعیان ضعیف را فریب می دهد و نمونه آن سمومی است که از طریق شبکه های اجتماعی میان مردم پراکنده می شود و از این رو ما وظیفه داریم با برپایی جلسات سخنرانی و همایش ها در مراکز اسلامی و تشویق جوانان به حضور در این جلسات، آنها را به سلاح ایمان مسلح سازیم.
نماینده آیت الله سیستانی در اروپا خطاب به روحانیون و مبلغان خاطر نشان کرد: این مسئولیت شرعی شما است که در روز قیامت درباره آن بازخواست می شوید.
مبارزه فکری و نظامی با اسلام اصیل
وی ادامه داد امروز از دو طریق با اسلام اصیل مبارزه می شود: روش فکری و روش نظامی. مبارزه فکری دشمنان با اسلام اصیل از این طریق است که گروهی از علمای گمراه و منحرف را اجیر می کنند تا با جعل احادیث و نسبت دادن آن به رسول خدا(ص) و بیان این روایات در شبکه های ماهواره ای به نشر اکاذیب و تردید افکنی در میان مسلمانان و شیعیان بپردازند تا جایی که برخی از این جوانان تاثیر پذیرفته از ماهواره ها از هر دینی بیزار می شوند.
سید کشمیری در تبیین روش نظامی دشمنان در مبارزه با اسلام اصیل گفت: آنها از طریق صدور فتواهای تکفیری به تحریک مسلمانان به کشتار و خونریز می پردازند و بذر فتنه را در جوامع اسلامی پراکنده می کنند و این همان رفتاری است که این روزها از تروریست ها می بینیم.
اهل بیت(ع) و علمای شیعه پیشگامان وحدت اسلامی هستند
وی افزود: علما و روحانیون باید به دنبال تحقق وحدت مسلمانان مبتنی بر سیره اهل بیت(ع) و علما باشند، چراکه اهل بیت(ع) و علمای شیعه پیشگامان وحدت و تقریب و همزیستی مذاهب هستند و ارتباطات محکمی با علمای مذاهب دیگر اسلامی داشته و دارند و این سیره در میان علمای شیعه تا زمان شیخ مفید مشهود است و در این زمینه می توان از شیخ طوسی، علامه حلی و سید شرف الدین نیز نام برد که ارتباط فکری خوبی با مذاهب دیگر داشتند و امروز نیز مراجع تقلید پیشگامان وحدت و تقریب مذاهب و همزیستی مسلمانان هستند.
نظر شما