به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر سید ضیاء هاشمی، پیش از ظهر امروز در دیدار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با آیت الله العظمی نوری همدانی، گفت: مدیران متعهد دانشگاه، دغدغه ترویج دین در دانشگاه ها را دارا هستند.
وی افزود:خوشبختانه در حال حاضر، روند مثبتی در عرصه فرهنگی و مذهبی در دانشگاه ها ایجاد شده است و سطح دین در حال رشد و گسترش است.
وی اظهارکرد: گسترش روحیه دینی در دانشگاه ها از سطح عام دینی جامعه بیشتر است؛ التزام به نماز بیش از70 درصد و التزام به روزه 64 درصد است و التزام دانشجویان به دین بیش از 90 درصد است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: هویت ملی باید به هویت اسلامی پیوند بخورد و به همین دلیل، فعالیت های گسترده ای از جمله فعالیت کانون های قرآن، مهدویت، عفاف و حجاب و... در دانشگاه ها در حال انجام است.
وی گفت: خوشبختانه کانون های رضوی در این عرصه فعالیت بسیار مناسبی دارند؛ حرکت گسترده ای در جهت فرهنگ رضوی آغاز شده است و 29 دانشگاه متکفل برگزاری جشنواره ملی هستند که در هر جشنواره آثار کلیه دانشگاه ها بررسی می شود.
هاشمی بیان کرد: درعرصه قرآن همیشه فعالیت های منظم و مستمری در دانشگاه ها انجام شده است ؛ اردوهای راهیان نور از دیگر زمینه هایی هستند که دانشگاهای ما فعالیت جدی در این عرصه دارند.
وی افزود: دغدغه جدی فرهنگ سبک زندگی ایرانی اسلامی در دانشگاه ها وجود دارد که باید این مساله در عرصه های مختلف در بین مردم به یک فرهنگ تبدیل شود و خوشبختانه دانشگاه ها قدم های مناسبی در این عرصه برداشته اند.
معاون وزیر علوم، گسترش دیانت دانشجویان را از نکات مثبتی دانست که در نظرسنجی های به عمل آمده خودنمایی می کند.
اخبار مرتبط
-
در نشست عقل گرایی و دین داری عنوان شد
دعوت اسلام بر اساس عقل و فهم است
دومین نشست علمی، عقل گرایی و دین داری با محوریت تبیین جایگاه عقل در دین با حضور فرهیختگان و صاحب نظران عرصه علوم دینی به همت مؤسسه فرهنگی یاران امین در…
-
در نشست عقل گرایی و دین داری عنوان شد
دعوت اسلام بر اساس عقل و فهم است
دومین نشست علمی، عقل گرایی و دین داری با محوریت تبیین جایگاه عقل در دین با حضور فرهیختگان و صاحب نظران عرصه علوم دینی به همت مؤسسه فرهنگی یاران امین در…
-
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)
دین داری در پناه مرجعیت محقق میشود
به مناسبت سالگرد آیتاللهالعظمی فاضل لنکرانی همایش نقش مرجعیت در احیای دین و هدایت نسل جوان از سوی هیئت خادم الرضا(ع) در مدرسه عالی امام خمینی(ره) قم…
-
هشدار محقق وپژوهشگر حوزوی
برخی زیر پرچم دین داری، بی دینی را رواج می دهند
امروزه برخی افراد زیر پرچم دین داری در قالب بررسی فلسفه دین، نوعی شکاکیت را نسبت به دین و دیانت رواج می دهند، که ارمغانی جز ایجاد شبهه نسبت به دین و دیانت…
-
استاد حوزه علمیه قم: آیت الله العظمی گلپایگانی اسوه تقوا و دین داری بودند
استاد درس خارج حوزه علمیه قم گفت: مرحوم حضرت آیت الله گلپایگانی، حقیقتا اسوه تقوا و دین داری در زمان معاصر بودند.
-
استاد حوزه: دین داری زبانی تنها ارزشی ندارد
حوزه / یکی از اساتید حوزه با تاکید بر این که دین داری زبانی ارزشی ندارد، گفت: خطبه هایی که امام حسین(ع) ایراد کرده، نشان می دهد که امام(ع) از اینکه دین…
-
امام جمعه موقت شهرکرد:
روحانیت پاسدار دیانت مردم است
حوزه / دین داری ما مدیون افرادی است که قبل از انقلاب با آن همه مشقت، بدون آن که نهادهایی از جمله اداره ارشاد، سازمان تبلیغات، اوقاف و... از آنها حمایت…
-
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی:
جامعه امروز تشنه فرهنگ رضوی است
حوزه/ رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی با بیان این که جامعه نیازمند و تشنه فرهنگ و سیره رضوی است، گفت: اگر ضعفی وجود دارد، به دلیل فاصله ایجاد شده میان…
-
استاد حوزه علمیه خراسان جنوبی:
خانواده ها از سبک زندگی و تربیت اسلامی فاصله گرفته اند
حوزه/ حجت الاسلام زاهد با اشاره به این که خانواده ها از تربیت و سبک زندگی اسلامی فاصله گرفته اند، تصریح کرد: باید خانواده ها را با سبک زندگی اسلامی و تربیت…
-
در جلسه کارگروه مشترک آستان قدس رضوی و صداوسیما تاکید شد:
توسعه فراگیر فرهنگ رضوی با بهره گیری از ضرفیت های رسانه ملی
حوزه/ ظرفیت بی نظیر بارگاه منور رضوی و جریان فرهنگی مداومی که در حرم مطهر وجود دارد می تواند به صداوسیما کمک شایانی نماید تا سبک زندگی اسلامی که از تاکیدات…
-
یادداشت روز:
واکاوی آموزه های راهبردی در فرهنگ رضوی از منظر آیت الله العظمی مکارم
حوزه/ در عصر حاضر که سراسر دنیا به یکدیگر مرتبط شده است افکار واهی و اسلام ستیزانه نیز وارد اسلام شده است. بر این اساس باید با ایجاد مراکزی همچون دانشگاهها…
-
اهمیت فرزندآوری در سبک زندگی اسلامی
حوزه/ یکی از مهم ترین مقاصد (تکثیر نسل مسلمانان) در نظر شارع اسلام، زیاد شدن نسل مسلمانان و آباد شدن زمین به دست آنان است. آبادی شایسته و مخصوصی که ریشه…
نظر شما