حجت الاسلام سید مهدی موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کرمانشاه از برگزاری سلسله دیدارهای مسئولان حوزوی و جمعی از مبلغان با خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران خبر داد و عنوان داشت: هرساله در ماه مبارک رمضان جمعی از روحانیون سطح شهر کرمانشاه با خانواده های شهدای روحانی دیدار می کنند.
این محقق حوزوی بیان داشت: چهارمین سال متوالی است که این برنامه در ماه مبارک رمضان و همه روزه با حمایت حوزه علمیه و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: شهدا جان خود را در طبق اخلاص نهادند و سینه خود را در برابر گلوله های کوردلان و دشمنان انقلاب سپر کردند و حماسه ای جاوید آفریدند.
حجت الاسلام موسوی افتخار شهدای روحانی را بریدن از تعلقات دنیوی دانست و ابراز داشت: روحانیون رشته تعلقات دنیوی و همچنین درس و بحث در حوزه های علمیه را بریدند و با حماسه آفرینی در جبهه های حق علیه باطل به جمع عرشیان پیوستند.
این استاد حوزه علمیه در ادامه افزود: قطعأ پایان کار طلاب و روحانیون شهادت است، شهدای روحانی در راستای صیانت از ارزش های انقلاب و تحقق اهداف و رسالت علمیه و عملیه خود علاوه بر ادامه منبر هدایت و خطابه در خط مقدم با به دست گرفتن اسلحه پایان کار خود را با شهادت رقم زدند.
این محقق حوزوی یکی از بزرگترین رسالت طلاب و روحانیون را زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا در جامعه دانست و اظهار داشت: یکی از استراتژی های مقابله با ناتوی فرهنگی دشمن، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، بدخواهان انقلاب با ترویج بی بندوباری در فضای مجازی درصدد خاموش ساختن روحیه شهادت طلبی در جوانان و نوجوانان هستند.
این مسئول با بیان اینکه باید در حوزه های علمیه بخشی به عنوان جبهه مجازی حوزه ایثار و شهادت تشکیل گردد عنوان داشت: تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و تحقق اهداف و پیشرفت هایی در این عرصه نیازمند تلاش رسانه ای و فعالیت در فضای مجازی است که طلاب و روحانیون می توانند با نشر مکتب و سیره شهدا در فضای مجازی همچون سربازی در جبهه مجازی به فعالیت بپردازند و موجب نجات جامعه از هجمه های فرهنگی دشمنان گردند.
وی در پایان تصریح کرد: تلاش های مدیر حوزه علمیه کرمانشاه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ستودنی است، امید است که با حمایت و تلاش های این عزیزان بتوانیم مقدمات ظهور حضرت ولی عصر (عج) را فراهم گردانیم.
نظر شما