به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، آیتالله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولیفقیه در خوزستان، در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان، با اشاره به روایت «وَ مَا أَعْمَالُ الْبِرِّ كُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِي سَبِيلِ اللهِ عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيِ عَنْ الْمُنْكَرِ إِلَّا كَنَفْثَةٍ فِي بَحْرٍ لُجِّيٍّ»، اظهار داشت: بنا به فرمایش امیرالمومنین امربه معروف و نهی از منکر، همچون اقیانوسی است که از بالای آن، نسیم خفیفی عبور میکنند، حال فریضه امربه معروف همان اقیانوس و باقی واجبات مسلمانان به مثابه همین نسیم روی اقیانوس است.
عضومجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انتقاد باید سازنده باشد، گفت: اخلاق اسلامی اقتضا میکند که انتقاد و تذکر سازنده بوده و به دور از حب و بغضها، در جهت خدمت، تربیت، ارشاد و هدایت مردم صورت پذیرد.
امامجمعه اهواز، خیرخواهی را یکی از نشانههای مؤمن دانست و تصریح کرد: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» مؤمنان با یکدیگر برادر بوده و یکی از شئون برادری، خیرخواهی است، پس باید تلاش داشته باشیم تا امربهمعروف و نهی از منکر، صرفاً از باب خیرخواهی صورت پذیرد.
آیتالله موسوی جزایری، بروز ناهنجاریهای اجتماعی را به دلیل فاصله گرفتن از واجبات شرعی عنوان کرد و گفت: اگر فریضه امر به معروف که یکی از برترین وظایف الهی است، توسط مردم و خود ما به فراموشی سپرده نمیشد، امروز این همه مشکل و نابسامانی فرهنگی در کشور وجود نداشت.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: اگر آن اندازهای که اسلام به امربهمعروف اهمیت داده، ما حوزویان اهمیت میدادیم، امروز اینگونه نبودیم و این واقعیتی است که باید درصدد جبران آن برآییم.
آیتالله موسوی جزایری، در پایان با تأکید بر اینکه یکی از شئون و مسائل مهم امربه معروف و نهی از منکر، ورود به مسئله اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: ستاد احیای امربهمعروف و نهی از منکر باید به این موضوع که مطالبه مقام معظم رهبری است ورود و نقشآفرینی کند.