به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حجتالاسلام سید جعفر موسوی، امروز در آیین افتتاح ساختمان اصلی مدرسه علمیه ولیعصر(عج) اهواز، با تبریک میلاد حضرت زینب(س) و ایامالله دهه مبارک فجر، به بیان فعالیتها و دستاوردهای علمی این مدرسه علمیه پرداخت و اظهار داشت: مدرسه علمیه ولیعصر(عج) در ۷ سال متوالی از میان ۱۰۵ مدرسه سفیران هدایت کشور، رتبه برتر علمی،مهارتی و اخلاقی را کسب کرده و سالانه افراد ممتاز این مدرسه علمیه مورد تقدیر قرار میگیرند.
*از ۲۲ طلبه برتر کشور، ۱۱ نفر اهوازی هستند
وی با بیان اینکه ۱۱ طلبه این مدرسه علمیه به عنوان طلاب برتر سراسر کشور معرفی و تقدیر شدند، گفت: مدارس سفیران هدایت سراسر کشور، سالانه افراد ممتاز را معرفی و طی مراسمی از آنها تقدیر میکنند که در سال گذشته از ۲۲ نفر انتخاب شده، ۱۱ نفر صرفاً از طلاب خوزستانی و خصوصاً از مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) اهواز بودند.
حجتالاسلام موسوی، با اشاره به تعداد طلاب این مدرسه علمیه، گفت: مجموع طلابی که هماکنون در حال تحصیل هستند، در سطح ۱۲۰ طلبه و در سطح ۳ و کارشناسی ارشد تبلیغ نیز ۱۳۶ نفر مشغول به تحصیل میباشند.
*تشکیل ۷ گروه فرهنگی-جهادی-تبلیغی در مدرسه علمیه
مدیر مدرسه علمیه ولیعصر(عج) اهواز، از تشکیل ۷ گروه فرهنگی-جهادی-تبلیغی در این مدرسه خبرداد و افزود: این گروهها متشکل از اساتید، کادر و طلاب مدرسه بوده و هماکنون قریب به ۱۰ سال است که در مناطق محروم داخل و خارج از استان مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه افزود: انجام کارهای عمرانی و خدماترسانی همچون حضور در بین مردم سیلزده منطقه شعیبیه و همراه کردن کمکرسانی دستگاههای اجرایی، توزیع ۱۵ هزار افطار و همچنین ۳۲ هزار غذای متبرک حضرت علی ابن موسیالرضا(ع) با همکاری آستان مقدسه حضرت در بین مردم مناطق محروم و فعالیت تبلیغی در کشور عراق، بخشی از فعالیتهای انجام شده توسط گروههای فرهنگی-جهادی-تبلیغی مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) اهواز میباشد.
*بیشترین آمار جذب پذیرش از میان مدارس سفیران هدایت کشور
حجتالاسلام موسوی، با بیان اینکه بالاترین آمار پذیرش به حوزههای علمیه، متعلق به این مدرسه است، گفت: این مدرسه در سال گذشته، بدون کمترین تبلیغات و اطلاعرسانیهایی، موفق به جذب بیشترین طلبه از میان دیگر مدارس سفیران هدایت سراسر کشور شده و این مهم نشان دهنده پویایی و استعداد درخشان علمی مدرسه علمیه ولیعصر(عج) اهواز است.
وی در بخش پایانی سخنان خود، به ارائه گزارشی از روند ساخت و بازسازی ساختمان این مدرسه پرداخت و اظهار داشت: ساختمان اصلی مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) با زیربنای ۱۱۷۵ مترمربع شامل فضای آموزشی، خوابگاهی، کتابخانه و آشپزخانه است که امروز توسط آیت الله موسوی جزایری، به بهرهبرداری رسید.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه کار بازسازی ساختمان اصلی این مدرسه، با بودجه مرکز مدیریت حوزههای علمیه و خیرین آغاز شد، گفت: عملیات بازسازی مدرسه علمیه پس از طی مدتی به دلیل کمبود بودجه متوقف شد که نهایتاً با همکاری و مساعدت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه و سرانجام رسید و امروز آماده خدمت رسانی به مکتب تشیع و فرهنگ جامعه اسلامی ایران است.