حجت الاسلام محمد محبی در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب استان قزوین، درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در خصوص فرهنگ مطالعه در کشور اظهار داشت: برنامه ریزی در راستای اجرای راهکارهای جذاب و کارآمد با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشتی مردم با کتاب و مطالعه ضروری است.
مدیر مرکز تخصصی کلام حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: تمامی اقشار جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان باید به نهادینه شدن فرهنگ مطالعه ترغیب و نسبت به این امر مهم حساس شوند، به طوری که کسب علم و دانش و مطالعه کتاب را به عنوان یک دغدغه مدنظر داشته باشند.
وی افزود: نهادینه شدن فرهنگ مطالعه، در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی افراد تاثیر مثبت و مفیدی خواهد گذاشت و آثار منفی عدم توجه به مطالعه نیز درتمام زوایای زندگی نمایانگر خواهد شد.
حجت الاسلام محبی تصریح کرد: افراد اهل مطالعه باید نسبت به سایر افراد در جامعه از جایگاه ویژهای برخوردار باشند تا سایرین به اهمیت علم و کتابخوانی پی ببرند.
مدیر مرکز تخصصی کلام حوزه علمیه قزوین، ایجاد و افزایش کتابخانهها را از دیگر عوامل مؤثر در ترویج کتابخوانی دانست و بیان داشت: افزایش کتابخانهها باعث میشود تا کتاب به راحتی در دسترس افراد جامعه قرار گیرد.