به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام محسن قنبری، پیش از ظهر امروز در پنجمین اجلاسیه مگروه های علمی و تربیتی جامعةالمصطفی در اصفهان، اظهار کرد: هر ساله شعاری برای اجلاسیه انتخاب می شود، که این شعار در جهت ساماندهی حرکت المصطفی نقش اساسی دارد.
وی با بیان اینکه تلاش می شود فرآیندهای تربیتی، فرهنگی و آموزشی در جهت شعارهای انتخاب شده انجام شود، گفت: شعار امسال نقش گروه های علمی و تربیتی در تحقق مرجعیت علمی المصطفی است که مرجعیت علمی قابل تعریف را می توان به معنای محل رجوع دیگران و یا چرخش از سمت رهروی علمی به سوی راهبری علمی معنا کرد.
حجت الاسلام قنبری افزود: جنبش نرم افزاری، تولید علم، حرکات اندیش ورزانه، بهره مندی از منابع موجود، نخبه گزینی و نخبه پروری از دیگر شاخصه های مرجعیت علمی مد نظر است که برای تحقق این مهم، هر سازمان علمی باید به بازآفرینی و بازبینی فرآیندهای خود بپردازد.
وی با بیان این که آموزش بدون پژوهش، امور تربیتی و فرهنگی ابتر است، گفت: مهترین نمود مرجعیت علمی را می توان در انتشارات دستاوردهای مکتوب عالمان دینی جامعه المصطفی دانست؛ همچنین حرکت به سوی نشر حرفه ای و آکادمیک علوم و ایفای نقش فعال در این راستا متناسب با استاندارهای جهانی از نیازهای ضروری است.
معاون آموزشی جامعه المصطفی تأکید کرد: در صدد یک آموزش پژوهش محور و تربیت مدار هستیم که در این عرصه نقش گروه های علمی و تربیتی بسیار حائز اهمیت است؛ از جمله اینکه با تبیین زی طلبگی برای طلاب جامعه المصطفی و تبیین رسالت آنها در عرصه جهان امروز به سمت مرجعیت علمی سوق دهند.
وی در ادامه به نقش بی بدیل اساتید جامعه المصطفی در پرورش و تربیت طلاب خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: اساتید جامعه المصطفی باید مظهر دانش اندوخته شده دینی، زی طلبگی ، پژوهشگری توانا و مربی دلسوز برای طلاب باشند که در این عرصه نیز گروه های علمی تربیتی نیز می توانند نقش بی نظیری داشته باشند
وی در پایان خاطر نشان کرد: در پنجمین اجلاسیه مدیران گروه های علمی تربیتی جامعه المصطفی از 218 گروه علمی در سراسر کشور ، بیش از 180 گروه شرکت کرده اند.
انتهای پیام313/38