رشید جعفرپور در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از تهران، با بیان این مطلب اظهارداشت: در این دوره از نمایشگاه مدیریت بخش دانشگاهی با وزارت علوم است و تعداد ١٣ دانشگاه در نمایشگاه شرکت کرده اند.
وی افزود: طی جلساتی که با دانشگاه های مختلف خصوصا دانشگاه تهران داشته ایم به این نتیجه رسیدیم که از دانشگاه ها و ستادهای خود نظیر دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد، دانشگاه علمی کاربردی و برخی نهادها و دانشگاه های دیگر نظیر دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه مذاهب اسلامی و سازمان بسیج دانشجویی استفاده کنیم و قرار بر این شد که هر کدام غرفه ی مخصوص به خود را در نمایشگاه قرآن داشته باشند.
دبیر بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن افزود: این آثار که مجموعا نزدیک به ٤٠٠ اثر می شود، اکثرا شامل محصولات و صنایع هنری نظیر تابلو نقاشی ها و کارهای معرق است که استاید و دانشجویان دانشگاه های مختلف خصوصا دانشکده های فنی حرفه ای با محوریت قرآن و عترت تولید کرده اند که منتخبی از برگزیده گان این آثار در جشنواره های مختلف قرآنی به نمایش در آمده است.
وی ادامه داد: همچنین در برخی از غرفه های کارگاه هایی تدارک دیده ایم که هنرمندان به صورت زنده به خلق آثار خود در زمینه های مختلف نقاشی و معرق و تذهیب می پردازند و بازدید کنندگان می توانند از نزدیک شاهد فرآیند هنری آن ها باشند.
جعفرپور به بخش مشاوره دانشجویی اشاره کرد و گفت: در این بخش پایان نامه هایی با موضوعات قرآن، سبک زندگی اسلامی، تربیت و خانواده به نمایش گذاشته شده است،
وی با اشاره به برگزاری نشست های دانشگاهی افزود: هر کدام از این دانشگاه ها تا سه نشست تخصصی در حوزه ی قرآن و زندگی حول محورهایی نظیر اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی ایرانی اسلامی با حضور، تشکل های دانشگاهی مانند نهاد رهبری برگزار می کند.
دبیر بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن بیان داشت: ما قصد داریم میزگرد تخصصی با حضور مدیران و معاونین فرهنگی دانشگاه های سراسر تهران حول محور آسب شناسی برنامه های قرآنی در دانشگاه ها برگزار کنیم و به موجب آن راهکارهایی در جهت افزایش مخاطبان برنامه های قرآنی تببین نماییم.
معاون دفتر امور فرهنگی وزارت علوم همچنین از برگزاری سری مسابقات حفظ و قرائت قرآن در برخی غرفه ها نظیر غرفه ی دانشگاه علامه طباطبایی خبرداد و افزود: همچنین جشنواره پایان نامه های قرآنی با شرکت ٥٦٠ اثر که از سراسر کشور جمع آوری شده است برگزار می شود که این آثار در دو مرحله، داوری و از ده نفر از برگزیدگان تقدیر می شود.
جعفرپور با اشاره به رونمایی از برخی تابلوهای نفیس در رابطه با مفاهیم قرآنی که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت می گیرد گفت: در این بخش همچنین از چند کتاب در زمینه ی مباحث دینی رونمایی می شود.
انتهای پیام 313/17
نظر شما