سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
کد خبر: 419949
۲۱ تیر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱
مستند «حدیث رهایی» در قاب تصویر

حوزه/ مستند تاریخی «حدیث رهایی» به همت گروهی از طلاب هنرمند و با هدف نشان دادن نقش تأثیرگذار مراجع تقلید و طلاب وروحانیان در سال ۴۲ و حمله ساواک به فیضیه، در ۵ قسمت در حال تولید است که به زودی از رسانه ملی پخش خواهد شد .

آقای محمد تقی استیری طلبه حوزه و دانش آموخته دانشکده صدا و سیما در گفت وگوی با خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، به ارائه گزارشی از فعالیت رسانه ای و چگونگی تولید مستند  حدیث رهایی اشاره کرد و گفت: مسئله رسانه ازموضوعات بسیارمهم در امر تبلیغ دین است و این موضوعی نیست که بشود به راحتی ازکنار آن عبور کرد.

رئیس اداره فعالیت رسانه ای  تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: با توجه به اهمیت مسئله رسانه در امر تبلیغ و تاکید رهبر معظم انقلاب بر حضور طلاب و مبلغان در فضای مجازی و رسانه ای، رسالت خود را درآن دیدیم که با ورود به پروسه تولید آثار محتوایی برای تبیین درست معارف دینی، قدمی تاثیرگذار و ارزشی در جهت مجاهدت علمای دین  برداریم.

وی افزود: به همین دلیل در قدم اول، طرح ماندگار مستندی با عنوان«حدیث رهایی» را آماده و با موافقت مسئولین دفتر تبلیغات اسلامی، تصویر برداری از شاهدان و بازماندگان فاجعه حملة ساواک به مدرسه فیضیه در2 فروردین سال 42 که همزمان با شهادت امام جعفر صادق علیه السلام بود ؛ شروع شد. یکی از نکات برجسته این مستند پرداختن به این مساله مهم از زوایای مختلف و با حضور شخصیت های تأثیر گذار مانند علمای بازمانده از آن حادثه و کسبه و بازاریان شاهد آن اتفاق بودند است،  شروع تولید این مستند از سال 93 آغاز شد و مرحله اول در سال 95 به پایان رسید.

این کارشناس رسانه اظهار داشت: در تولید این اثر فاخر و ماندگار ، گروه «حامی رسانه» که وابسته به  تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی قم است نیز  در مراحل تولید این اثرحضور جدی داشته و خدمات بسیار خوبی را در پیش تولید و همچنین تصویر برداری این کار بعهده داشته است.

استیری گفت: هدف از مستند«حدیث رهایی»، نشان دادن نقش تأثیرگذار مراجع تقلید، علما، روحانیون و طلاب در سال 42، و حفظ و حراست از دستاورهای انقلاب، آرمانهای امام راحل و رهبری معظم انقلاب و دفاع از ارزشهای الهی، دینی و قدسی و انتقال آن به نسل  جوان و نسل های آینده است.

مستند «حدیث رهایی» در قاب تصویر

رئیس اداره فعالیت رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: این مستند که در 5 قسمت از رسانه ملی پخش خواهد شد، رشادت، ایثار و از خود گذشتگی، مراجع ، علما ، روحانیون و بازاریان متدین در سال 42 را که   منجر به خیزش مردم به رهبری روحانی فقیه و ایجاد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد را به قاب تصویر خواهد کشید.

وی افزود: این مستند تازه گوشه ای کوچک از رنج، مرارت و نقش مرجعیت شیعه در قیام حق علیه ظلم است که قصد دارد برای مخاطب خود نقطه های آغازین قیام علیه شاه را از زبان شاهدان عینی ماجراهایی چون حمله ساواک به مدرسه فیضیه بیان نماید. تا همگان بدانند آغاز این  انقلاب از فیضیه و حوزه های علمیه شروع و  منجر به قیام مردم قم در 15 خرداد شد و بعد ازآن قیام های بعدی در تبریز، ورامین و .... شد و نهایتا به شکل گیری نهضت اسلامی و مطالبات مردمی از نظام پهلوی انجامید. از این حیث این مستند می تواند چراغ راهی برای مخاطبان جوان در برداشت درست از تاریخ رشادت های علماء دین باشد.

کارشناس ارشد دانشکده صدا و سیما  اظهار داشت: در این مسئله نباید از نقش بازاریان، کسبه متدین و مردم قم در دفاع از مرجعیت شیعه و  زخمی های  آن حادثه غافل شد، که قطعا در این مستند از این فضاها به خصوص مدرسه فیضیه و بازاریان تأثیر گذار  شواهد تاریخی به مخاطب ارائه خواهد شد.

استیری گفت: برای تصویر برداری از حواشی کار، هماهنگی هایی با مسئولین فضای شهری، بیمارستان نکویی و نیروی انتظامی صورت گرفته تا بتوان مستند خوب و جامعی ارائه داد.

رئیس اداره فعالیت رسانه ای  تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: حدیث رهایی، روایت ملتی آزاد، سرافراز و متدین ایران زمین است که برای رهائی از ظلم و ستم رژیم سفاک پهلوی، از هر تلاشی با محوریت مرجعیت دینی بهره بردند تا استقلال و عزت دینی خود را بدست آورده و در پناه قرآن و عترت به زندگی همراه با آزادگی و شرف نائل آیند.

وی افزود: مستند  حدث رهایی روایت گر عشق، تلاش، غیرت و مردانگی مردان مقاوم است که از جان و مال خود گذشتند و با بصیرتی کامل خط بطلانی بر آروزهای شوم استعمار و استکبار کشیدند.

این کارشناس رسانه اظهار داشت: در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حدود70 گروه رسانه ای و 400 طلبه متخصص که 70 درصد آنها فارغ التحصیل دانشکده صدا و سیما می باشند؛ عضویت داشته  و درحال فعالیت می باشند.

در پایان ضمن تشکر از همه دلسوزان انقلاب و مدیران ارزشی و فرهنگی حوزه علمیه را محور اصلی مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان انقلاب معرفی کرد و از انان خواست نسل جوان و خوش فکر حوزه را که قادر است کارهای رسانه ای بزرگی را تولید کند، جدی بگیرند.

40/313:  

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha