یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۵
«گیاهان قرآنی» طبق تحقیق دانشمند مسلمان در خاورمیانه کاشته می‌شوند

حوزه/ یافته‌های علمی یک دانشمند مسلمان هندی قرار است توسط یونسکو به عنوان دستورالعملی برای کاشت گیاهان ارزشمند نام برده شده در «قرآن مجید» در باغستان‌های خاورمیانه مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه به نقل از  timesofindia، یافته‌های علمی یک دانشمند مسلمان اهل لاکنوی هندوستان قرار است به عنوان دستورالعملی برای کاشت و پرورش گیاهان دارویی و ارزشمند نام برده شده در «قرآن مجید» در باغستان‌های خاورمیانه مورد استفاده قرار بگیرد.

محمد اقتدار حسین، متخصص «فیتوشیمی» و گیاه‌شناس مسلمان هندی اخیرا کتابش درباره «گیاهان قرآنی» را در دانشگاهی در قطر به نسخه عربی ترجمه کرده است. این کتاب توسط فاطمه صالح الخلیفی، مدیر باغ «گیاهان قرآنی» در دوحه قطر در یک همایش بین المللی در زمینه «نیاز به گیاه‌خواری در کشورهای عربی» منتشر شده است.  

اقتدار حسین، در این همایش در خصوص شیوه‌های کاشت گیاهان ضروری برای کشورهای خاورمیانه صحبت کرده و اهمیت تاریخچه پزشکی نبوی در تجارت هند و عرب را برای حاضران توضیح داد.

ارزش گیاهان ذکر شده در قرآن و احادیث

تمرکز کتاب درباره کافور، سدر و زنجبیل همراه با سایر گیاهان و حبوبات است. به گفته اقتدار، «کافور» ذکر شده در قرآن همان حنا گیاهی معطر بوده که در میان اعراب رواج داشته است.

وی در ادامه درباره میوه انار ، آن را درمانی برای بیماران قلبی دانسته و در کتابش نوشته آب انار نوشیدنی بسیار عالی و خنکی برای بیمارانی است که از علائم اسهال، کولیت، کم خونی، زردی، فشار خون بالا و آرتریت، رنج می‌برند. از این میوه در قرآن به نام رمان یاد شده است.

از فواید خیار نیز در احادیث ذکر شده است. عبدالله بن جعفر در کتاب صحیح بخاری گفته که وی حضرت محمد (ص) را هنگام خوردن خرما و خیار تازه دیده است. خیار با 90% آب و چربی ناچیز یک سبزی تازه محسوب می‌شود.

تحقیقات انجام شده توسط این دانشمند مسلمان هندی قرار است توسط یونسکو به صورت پروژه‌ای بین المللی برای کاشت گیاهان قرآنی در کشورهای خاورمیانه مورد استفاده قرار بگیرد.

 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha