حجت الاسلام والمسلمین حسین بنیادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در مورد آسیب های اجتماعی و نقش نخبگان جامعه در کاهش این آسیب ها گفت: رهبر انقلاب با تعابیر مختلف از نخبگان می خواهند که به فکر آسیب های اجتماعی و رفع آن باشند.
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین افزود: نقش نخبگان هر جامعه قطعا در کاهش آسیب های اجتماعی و حفظ وحدت و یکپارچگی مؤثر است.
این استاد حوزه با بیان اینکه جامعه اسلامی از فضای مجازی ضربه خورده و دچار آسیب های فراوانی شده و نمونه آن همین آشوب های اخیر بوده، اظهار داشت: مشکل این است فضای مجازی در کشور رها است، تلاش مفیدی در کنترل این فضا ایجاد نشده است.
وی افزود: مسئولیت فضای مجازی، بخشی مربوط به دستگاهای ذی ربط و عمده ای از آن، مربوط به فرهنگ سازی است. باید نخبگان وارد میدان شوند و نسبت به استفاده از فضای مجازی فرهنگ سازی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین بنیادی گفت: فضای مجازی چاقوی دولبه است در عین حال که آسیب می رساند، برکاتی هم دارد و در ابعاد مختلف از فضای مجازی می توان به نفع دین و انقلاب بهره برداری کرد.
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین افزود: اگر قصد استفاده از فضای مجازی را داریم و می خواهیم از این فرصت استفاده کنیم، لازم است قانونی برای آن تعریف کرد.
این استاد حوزه گفت: اگر چه الان قانونی برای استفاده از فضای مجازی هست، ولی معتقدم در این زمینه به قانون عمل نمی شود، چون تنها اسم قانون را یدک می کشد و در عمل همان بی قانونی موج می زند، اگر قانونی برای استفاده از فضای مجازی بود، شاهد مشکلات اخیر در کشور نبودیم.
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین افزود: رهبر معظم انقلاب در اولین نامه ای که به جوانان غرب اروپا نوشتند، آنها را دعوت به نگرش مستقل به دین اسلام کرده اند و از نخبگان اروپایی خواستند نگاه مستقل به دین داشته باشند، این نمونه ای از کاربرد درست از فضای مجازی است.
وی ابراز داشت: رهبر انقلاب در مورد فضای مجازی تاکید کردند و گفتند، بنده معتقدم « اهمیت فضای مجازی کمتر از اهمیت انقلاب نیست»؛ فضای مجازی می تواند انقلاب را صادر و در عین حال برای انقلاب مشکل ایجاد کند.
۴۰/۳۱۳