یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹
پیگیری پرونده امام موسی صدر در حد شأن و جایگاه او نبوده است/ اسناد و مدارک گواه بر زنده و زندانی بودن امام صدر است

حوزه/ حورا صدر با طرح این سؤال که برای آزادی امام موسی صدر چه کرده‌ایم؟، گفت: این سؤال به معنای نادیده گرفتن و نفی اقدامات و پیگیری‌های طاقت فرسا نیست، بلکه بدین معناست که مجموعه کارهای متعدد و متنوع ما در حد موضوع پیچیده ربودن و شأن و جایگاه او نبوده است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حورا صدر، مدیر موسسه امام موسی صدر، پیش از ظهر امروز در سخنانی، در آیین رونمایی از مجموعه ۱۲ جلدی «گام به گام با امام» که در تالار قلم کتابخانه ملی تهران برگزار شد، گفت: سلام به همه کسانی که در طول چهار دهه گذشته ما را در پیگیری و نجات حق و حقیقت یاری رسانده‌اند و آزادی امام موسی صدر را که قضیه‌ای حق و حق انسانی است، مطالبه کرده‌اند. سلام به یار غایب این جمع، امام موسی صدر که برای او و رونمایی از اندیشه و منظومه فکری و عملی او امروز و در این فضای علمی گرد آمده‌ایم.

وی ادامه داد: گرد آمده‌ایم تا از مجموعه «گام به گام با امام» یعنی نتیجه تلاش ۱۰ ساله‌مان که گوشه‌ای است از دریای فعالیت‌های مخلصانه و خالصانه او رونمایی کنیم. سلام بر او که غیابش ما را گردهم آورده است و گذشت ۳۹ سال اسارت او پای تلاش ما را برای نجاتش سست نکرده و امید به بازگشت او را از ما نربوده است.

فرزند امام موسی صدر افزود: چه دردی از این سخت‌تر و طاقت‌سوزتر که اسناد و مدارک نشانگر و گواه زنده بودن و زندانی بودن اوست و هیچ سند و مدرکی در رد این واقعیت نیست، اما او هنوز نجات نیافته و به جمع ما باز نگشته است. سخت‌تر آن که هر از چندگاه دروغی و ادعایی باطل جریان‌ساز رسانه‌ها می‌شود و تیتر روزنامه‌ها.

مدیر موسسه امام موسی صدر با اشاره به این که امروز برای انسانی گرد آمده‌ایم که هر روز و در هر مناسبتی از خویش می‌پرسیم که برای آزادی او چه کرده‌ایم؟، ادامه داد: این سؤال به معنای نادیده گرفتن و نفی اقدامات متعدد و تلاش‌های سخت و پیگیری‌های طاقت فرسا نیست، بلکه بدین معناست که مجموعه کارهای متعدد و متنوع ما در حد موضوع پیچیده ربودن و شأن و جایگاه او نبوده است؛ که اگر بود طول مدت غیابش به ۳۹ سال نمی‌رسید و ما هم‌اکنون از وجود چند بعدی او بهره می‌بردیم.

وی  با بیان این که در روز به روز و حادثه به حادثه این ۳۹ سال پر مخاطره و تاریخ ساز جای او و تدبیر و عقلانیت و مدارا و گفت‌وگوی امام خالی بوده است، اظهار کرد: در این ۳۹ سال هم خانواده و هم دوست‌داران او رنج‌ها کشیده‌اند و حسرت‌ها خورده‌اند، اما آیا رنج و افسوس او بیشتر نبوده است، او که از صحنه عمل خود و از مردم خود دور نگه داشته شده است.

صدر با اشاره به این که جلسه امروز ما برای رونمایی از نتیجه یک دهه تلاش موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر است. تلاشی که علیرغم تنگناها و امکانات محدود به همت همکاران سخت کوش و باوفای امام به ثمر رسیده است، گفت: تلاش بیش از ۵۰ نفر از اندیشمندان، مترجمان، ویراستاران، طراحان و مدیران و متخصصان عرصه ترجمه و تالیف و چاپ و نشر کتاب که نامشان در شناسنامه کتاب درج شده است، امروز به ثمر نشسته است و هستند یاران و همراهانی که در این اثر سهیم بوده‌اند، ولی نامشان در هیچ جای کتاب نیامده است.

وی ادامه داد: «گام به گام با امام» ترجمه مجموعه 12 جلدی عربی «مسیرةالامام السید موسی صدر» است که به همت جنبش امل جمع آوری و تدوین شده و در سال 2000 رنگ انتشار به خود دیده است. این مجموعه در سال 2014 با افزودن مطالب تازه یافته و ویرایش جدید تجدید چاپ شد. مجموعه فارسی که امروز رونمایی می کنیم ترجمه ویراست دوم مجموعه عربی است با این تفاوت که سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های فارسی امام را نیز دربر دارد.

فرزند امام موسی صدر افزود: با انتشار «گام به گام با امام» یکی از اهداف مهم موسسه تحقق یافته و مجموعه اندیشه و عمل امام موسی صدر در اختیار مخاطب فارسی قرار گرفته است و اینک منبع معتبر پژوهش و مطالعه برای محققان و دانشمندان و دغدغه داران عرصه دین و سیاست و اقتصاد و تاریخ و جامعه عرضه شده است.

مدیر موسسه امام موسی صدر اظهار کرد: از مدرسان گرانقدر حوزه‌های علمیه و اساتید گرامی دانشگاه‌ها و مدیران مراکز تحقیقاتی و انجمن‌های علمی دعوت کنم تا پژوهشگران و دانشجویان را به تحقیق درباره سیره و اندیشه و اقدامات امام صدر تشویق کنند و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود را به شخصیت و اندیشه او اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: اگر بر تحقیق و پژوهش تاکید می‌کنم از باب مقدس کردن شخصیت امام صدر و شخصیت پرستی نیست، بلکه از باب بهره گرفتن از تجربه مدیریتی موفق در دوره‌ای پر التهاب و بحرانی در دهه‌های شصت و هفتاد میلادی در تاریخ لبنان و منطقه است.

صدر در پایان گفت: از سرکار خانم دکتر بروجردی، معاون محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی و همکاران گرانقدرشان که بی دریغ و بی تکلف امکانات خود و کتابخانه ملی را در اختیار ما قرار دادند سپاس خاص دارم. تلاش 10 ساله خود و همکارانم را تقدیم می کنم به او، به پدرم امام موسی صدر امیدوارم که هر چه زودتر چشم ما به دیدار او روشن شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha