به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، دكتر يوسفي در این نشست با بیان تفاوت موجود ميان انسان ها، پايه ي هر ديالوگ موفق و مقدمه ي آن را توانايي در تعامل با اين تفاوتها ناميدند، و ابراز داشت:ما بايد ساختار مخاطب خود را درك كنيم . چرا که ساختارهاي افراد در ساختار هاي نگرشي و بينشي آنها شكل گرفته است، همچون ساختار فكري موحدانه ، ساختار فكري غير موحدانه ، ساختار فكري ايدئولوژيك ، ساختار فكري غير ايدئولوژيك لذا بايد انواع ساختارهاي فكري متفاوت مخاطبين را بيابيم و قبل از مواجهه و هنگام مواجهه و بعد از آن همواره فهمي روشن از مخاطب خود تحصيل كنيم.
وی در ادامه تصریح کرد: مواجهه ی ما و ديگري چه انسانی با ساختار فكري متفاوت چه دين يا فرهنگي با نگرشي غير از نگرش ما بايد همواره همدلي ايجاد كند؛ چراكه تفاوت ها در نوع نگرش ها و مدل فكري انسان هاست و نه در نوع خود انسان.
دکتر یوسفی گفت: قاعده ي يك ديالوگ موفق وقتي شكل مي گيرد كه ما با توجه به راهنمايي ، بهره گيري و توانايي فكر، منطق مخاطب خود را دريابيم.
شایان ذکر است: در پایان، تندیس و لوح تقدير همایش جریان شناسی فرهنگی و برخی آثار پژوهشی به فارسی و آلمانی از طرف معاونت پژوهش دكتر قربان پور به دکتر یوسفی اهدا گردید.
نظر شما