به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از aboutislam، یک مطالعه جدید از دانشگاه وایکاتو در نیوزیلند نشان داده تصویر غلط و نادرستی از ورزشکاران زن مسلمان در رسانه های خبری نشان داده می شود.
ندا احمد در تحقیقات دکترای خود که در رابطه با پوشش رسانه ای بین المللی بر روی ورزشکاران محجبه انجام گرفته، به این نتیجه رسید که ورزشکاران زن مسلمان اغلب نادیده گرفته می شوند یا تعمدا کنار گذاشته میشوند.
احمد در این باره گفت: اکنون زمان آن رسیده که پوشش خبری سطحی در رابطه با ورزشکاران مسلمان تغییر یابد. تحقیقات من نشان داد که 20 وزرشکار مسلمان خودشان را بهتر و دقیق تر در شبکه های اجتماعی نشان می دهند تا رسانه های خبری.
وی افزود: بررسی ها بر روی زندگی دیجیتال ورزشکاران زن مسلمان، روش های چندگانه و نجیبانه ای که آن ها برای نمایش حقیقی خودشان به کار می گیرند و تلاش هایشان برای به چالش کشیدن تصویر رسانه های خبری از خودشان را نشان داد.
* تصویری که رسانه ها نشان می دهند بیشتر تبلیغ کننده ورزشکاران محجبه سرکوب شده است
این استاد دانشکده بهداشت، ورزش و عملکرد انسانی در دانشگاه نیوزلند در ادامه سخنانش گفت: معلوم شد تصویری که رسانه ها نشان می دهند بیشتر تبلیغ کننده ورزشکاران محجبه سرکوب شده است و حضور واقعی زنان مسلمان شرکت کننده در فعالیت های ورزشی با تفاوت های فرهنگی و تنوع جمعیتی را نادیده می گیرد. به عقیده من پوشش رسانه ای خبرگزاری های غربی اغلب روی کلیشه هایی درباره حجاب یا منع حجاب تمرکز دارد و در برخی مواقع نیز هیچ خبری از زنان ورزشکار مسلمان منتشر نمی شود.
وی افزود: در مطالعه من هویت زنان مسلمان تنها بر روی دین، قومیت، نژاد و ملیت آنان وابسته نیست، بلکه تفاسیر شخصی و تجربیات آنان در تقاطع هویتی آنان در ارتباط با ورزش نیز مدنظر باید باشند.
نظر شما