به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی در نشست با مسئولان رسانه رسمی حوزه های علمیه که در حاشیه بازدید مسئولان «دبیرخانه کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی» و «دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان های افراطی تکفیری» از این رسانه انجام شد، اظهار داشت: کارکنان رسانه رسمی حوزه از گذشته تاکنون به صورت جهادی فعالیت داشته و از نزدیک شاهد کارهای شبانه روزی آنان بوده ام.
وی ابراز داشت: در حال حاضر نیازمند انتقال تجربه و مشارکت عملی از سوی مسئولان رسانه حوزه هستیم تا بتوانیم از ظرفیت های موجود این رسانه در دبیرخانه این دو کنگره استفاده نماییم.
دبیر کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی خاطرنشان ساخت: انعکاس دیدگاه های مخاطبان در رسانه حوزه از دیگر دستاوردهای شماست که باید از این ظرفیت نیز در این کنگره ها استفاده کرد.
وی تصریح کرد: گسترش کمّی تعداد زبان ها از ضروریت های خبرگزاری حوزه است که باید از پنج زبان فعلی به 10 زبان و بیشتر افزایش پیدا نماید.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی بیان داشت: در حال حاضر قریب به شش هزار زبان در روی کره زمین وجود دارد که انجیل به دو هزار زبان و قرآن کریم به عنوان اصلی ترین کتاب دین اسلام به 140 زبان ترجمه شده که بسیار کم است و باید کارهای بیشتری در این زمینه صورت بپذیرد.
وی اظهار داشت: امروز قم ظرفیت این گسترش زبانی را دارد؛ چرا که هم طلاب المصطفی در این شهر مقدس حضور دارند و هم زباندان فارسی زبان کم نداریم که باید از ظرفیت این اشخاص استفاده کرد.
دبیر کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی ابراز داشت: برگزاری کارگاه های مهارت افزایی رسانه ای برای کارکنان این دو دبیرخانه از سوی این خبرگزاری را استقبال کرده و دوست داریم این کارگاه ها برای مدارس علمیه سراسر کشور انجام شود.
مسئول دفتر اجتماعی-سیاسی حوزه های علمیه خاطرنشان ساخت: در این دبیرخانه ها گزارش هایی از شخصیت های گوناگون و همایش های ملی و بین المللی تهیه می شود که رسانه رسمی حوزه می تواند از آن استفاده نماید.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی تصریح کرد: انعکاس خدمات 40 ساله انقلاب اسلامی و روحانیت از ضروریات است که آماده همکاری با رسانه حوزه هستیم تا بتوانیم گزارشی از خدمات روحانیت در این چهل سال ارائه نماییم.
وی بیان داشت: بخش بین المللی خبرگزاری حوزه فعال است؛ اما قریب به 17 هزار طلبه در خارج از کشور حضور دارند که این خبرگزاری باید خوراک خبری از حوزه های علمیه به آنان ارسال نماید.
مسئول دفتر اجتماعی-سیاسی حوزه های علمیه بیان داشت: انعکاس آرمان ها و رسالت های اجتماعی حوزه، انتشار شاخصه های حوزه انقلابی و فعالیت خبری بیشتر در موضوع اربعین به عنوان پدیده ای مهم، از ضروریات در این رسان است.
همچنین در این نشست حجت الاسلام امیرخانی نیز به ایراد سخن پرداخت و گفت: در دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان های افراطی تکفیری، مجموعه های مختلفی از پاسخ به شبهات تکفیری ها تهیه شده است که رسانه رسمی حوزه های علمیه می تواند از آن استفاده نماید.
وی اظهار داشت: معرفی آثار دبیرخانه تکفیری ها، استفاده از مجموعه مصاحبه های تهیه شده از شخصیت های خارجی، استفاده از مقالات ارسالی به دبیرخانه، تقویت اخبار دبیرخانه و انجام مصاحبه با مهمان های خارجی این دبیرخانه، از درخواست ما می باشد.
نظر شما