كتاب «روان شناسي در قرآن؛ مفاهيم و آموزهها» نگاهي تأسيسي به روان شناسي با رهيافت قرآني دارد و دورنمايي از روان شناسي اسلامي به عنوان يك مكتب روان شناختي را ترسيم مي كند.
نگارنده در مقدمه كتاب اذعان مي دارد مفاهيم روان شناختي قرآن، محدود به اين تعداد مفهوم نيست و نيز سخن قرآن در باب هر مفهوم روان شناختي، فراتر از آن است كه دراين كتاب آمده است. لكن ضرورت و كاربرد ويژه مورد نظر (تهيه متن درسي دانشگاهي)، اقتضا مي كرد به اين مقدار و ساختار اكتفا شود.
گفتني است: كتاب ياد شده براي اولين بار در سال 1393 چاپ و منتشر شده و بدليل استقبال جامعه علمي كشور در كمتر از 4 سال 12 بار تجديد چاپ شده است.
علاقه مندان مي توانند براي خريد اين كتاب كه در 316 صفحه و به قيمت 18000 تومان به بازار نشر عرضه شده است؛ به كتاب فروشي ها و يا سايت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشاني rihu.ac.ir مراجعه كنند.
حوزه/ كتاب «روان شناسي در قرآن؛ مفاهيم و آموزهها» پس از تجديد چاپ يازدهم در فصل تابستان امسال، براي دوازدهمين بار در فصل پاييز تجديد چاپ شد.
اخبار مرتبط
-
هشتمین نشست مدیران میانی واحدهای ستادی مرکز مدیریت حوزههای علمیه برگزار شد
حوزه/هشتمین نشست مدیران میانی واحدهای ستادی مرکز مدیریت حوزههای علمیه با حضور حجتالاسلاموالمسلمین میر معزی معاون پژوهش حوزههای علمیه در سالن آیتالله…
-
مدیر ترویج و توسعه پژوهش معاونت پژوهش حوزه:
۲۲ هزار اثر به دهمین جشنواره علامه حلی ارسال شده است
حوزه/ حجت الاسلام مازنی گفت: نهمین جشنواره علامه حلی به دلیل بالا بودن شرط سنی، بالغبر ۲۵ هزار اثر ارسالشده و در دهمین جشنواره با شرط سنی ۳۱ سال تاکنون۲۲…
-
مسئول شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی مطرح کرد:
تاکنون ۴۱ نشریه علمی و ۱۷ واحد پژوهشی مجوز علمی دریافت کرده اند
حوزه/ توفیقیان عنوان کرد: شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی در چهار عرصه نشریات علمی، واحدهای پژوهشی، انجمنها و قطبهای علمی، کرسیهای نظریهپردازی،…
-
معاون پژوهش حوزههای علمیه:
ساختارهای پژوهش در حوزه ضعیف است
حجتالاسلاموالمسلمین میر معزی گفت: ۳۰۰ درس خارج با هزاران طلبه در حوزه وجود دارد؛ اما متأسفانه فقه که مهمترین رشته حوزه است کمترین آثار تولیدی را در…
-
قائم مقام معاونت پژوهش در امور استان ها مطرح کرد:
ضرورت پژوهش های میدانی در مدارس علمیه
حوزه/حجت الاسلام اسحاقی گفت: : پژوهش های میدانی باید در حوزه های علمیه رواج پیدا کند، زیرا در بحث آسیب شناسی اجتماعی حوزه های علمیه تا کنون کار چشم گیری…
نظر شما