به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از ahvalnews، سازمان امور دینی در ترکیه(دیانت)، درحال برنامه ریزی برای تنوع بخشیدن به فعالیت هایش در سال 2019، سال آینده میلادی می باشد که از جمله این پروژه های جدید، برنامه ای در راستای آشناسازی گردشگران با دین اسلام می باشد.
در این طرح قرار است جزوات و بروشورهایی درباره دین اسلام، قرآن و حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام به زبان های خارجی آماده سازی شده و در میان مساجدی که محبوب گردشگران هستند توزیع شوند. سازمان دیانت همچنین امسال قصد راه اندازی نشست های متعددی از جمله کارگاه های آموزشی در رابطه با بورس اوراق بهادار و بیمه اسلامی دارد. طرح های دیگر دیانت شامل دوره های آموزش قرآن برای پناهندگان، و تهیه مطالب آموزشی انیمیشنی سه بعدی برای آموزش مسائل اخلاقی و نمازخواندن به کودکان است.
براساس پیش نویس لایحه دولت ترکیه برای سال 2019، سازمان دیانت بودجه10.45 میلیارد لیری(1.9 میلیون دلاری) برای سال آینده دریافت می کند که در مقایسه با سال 2018 ، به میزان 34% افزایش نشان می دهد.
معضل فرقه های انحرافی
کلاس های آموزشی قرار است درباره فرقه های انحراف از دین چون الحاد، دئیسم، و لاادریگری که اخیرا در ترکیه افزایش یافته اند صحبت کنند.
علی ارباس مدیر دیانت در این باره گفت: این هفته کلاس هایی در رابطه با دئیسم برگزار می شود که با دام گذاشتن برای مسلمانان آن ها را از اسلام دور می سازند.
یک مطالعه توسط دکتر فاطمه گونایدین، استاد الهیات در دانشگاه دوزجه دریافت که امسال جوانان ترکی گرایش زیادی به دئیسم پیدا کرده اند. نتایج مطالعه نشان داد که 12% مدارس دینی و 30% دبیرستان ها شاهد بحث های مذهبی بوده اند.
لازم به ذکر است، دئیسم، دادارباوری یا خدااِنگاری ، این باور است که خدا وجود دارد و به عنوان آفریننده و دادار، گیتی فیزیکی را خلق کردهاست؛ امّا در عملکرد آن، مداخله نمیکند.
نظر شما