حجتالاسلام فرهاد حسین زاده، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، از برگزاری دوره دانشافزایی «نقد عرفانهای نوظهور» ویژه اساتید و طلاب تخصصی کلام در حوزه علمیه استان خبر داد و افزود: این دوره دو روزه روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته در محل سالن همایش حوزه علمیه استان برگزار میشود.
وی نامگذاری و تاریخچه عرفانهای نوظهور، علل گرایش به عرفانهای نوظهور و معرفی جنبشهای فعال در ایران را ازجمله سرفصلهای ارائهشده در این دوره دانشافزایی ذکر و اظهار کرد: تدریس این دوره بر عهده استاد قادر حافظ، دکترای فرق و مذاهب است.
حجتالاسلام حسین زاده در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای سال تحصیلی تاکنون پنج دوره دانشافزایی ویژه اساتید مدارس علمیه خراسان شمالی در این استان برگزار شده، افزود: در آینده هم تلاش میشود هر هفته یک دوره دانشافزایی ویژه اساتید و طلاب تخصصی در حوزه علمیه استان برگزار شود.
وی با بیان اینکه امسال دورههای دانشافزایی بیشتر برای اساتید مدارس علمیه برنامهریزی و برگزار میشود، ادامه داد: در سالهای گذشته اغلب دورههای دانشافزایی برای طلاب برگزار میشود اما در رویه جدید اولویت دانشافزایی اساتید در زمینههای مختلف است تا از این طریق به ارتقای علمی طلاب کمک شود.
گفتنی است، حوزه علمیه خراسان هزار و 200 سال قدمت داشته و اکنون با بیش از 30 هزار طلبه که زیر نظر افزون بر دو هزار استاد در 131 مدرسه علمیه تحصیل میکنند، پس از حوزه علمیه قم بزرگترین مرکز حوزوی کشور است.
مدارس علمیه در استان خراسان شمالی از سال 1388 تا سال 1395 بهصورت نمایندگی و تحت نظر حوزه علمیه خراسان بزرگ فعالیت میکردند؛ اما حوزه علمیه خراسان شمالی از شهریورماه 95 به مدیریت استانی ارتقا یافت.
اکنون در سطح استان خراسان شمالی درمجموع 15 مدرسه علمیه شامل 9 مدرسه ویژه برادران و شش مدرسه ویژه خواهران فعال بوده و امسال حدود دو هزار و 600 طلبه خواهر و برادر در سطوح تحصیلی یک تا چهار در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام/