به گزارش خبرگزاری«حوزه» از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین عادلی نیا در نشست تجلیل از برگزیدگان سیزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه طلبگی بهترین دوره زندگی انسان است که فرد، علوم دینی را فرا می گیرد، بر ضرورت قدردانی نعمت والدین که در مسیر تربیت دینی طلاب همت گماردند، تاکید کرد.
وی با اشاره به خاطره ای از مرحوم آیت الله واعظ طبسی که گفتند: شما طلبه ها بر سر سفره امام زمان(عج) نشسته اید، ابراز کرد: این جایگاه، جایی است که خیلی از افراد غبطه آن را می خورند.
استاد حوزه علمیه خراسان با اشاره به سوالی که در دهه 50 از مقام معظم رهبری درباره شناخت معظم له از آیت الله مطهری پرسیده بود، اظهار کرد: ایشان فرمودند که هر وقت باید یک مطلب بررسی، تحقیق و پیرامون آن تعمیق و نوشته شود، من به آقای مطهری می گفتم که درباره آن موضوع باید چه کار کرد؟ و شهید مطهری در رابطه با آن موضوع دفتر و یاداشت داشته و ارائه می کرد.
حجت الاسلام و المسلمین عادلی نیا با بیان اینکه در قبل از انقلاب در حوزه علمیه یک شهید مطهری بوده که درباره موضوعات مختلف دفتر و یادداشت داشته است، ابراز کرد: بی انصافی است که فعالیت های حوزه علمیه خراسان نادیده گرفته و قضاوت شود. این همه نخبه و پژوهشگر در حوزه خراسان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حضور دارند که آثار آنان مایه افتخار است.
وی از حضور طلاب مستعد در سطوح مختلف گفت و ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان به طور شایسته پیش رفته و می رود و در شرایط جدید بعد از حکم حکیمانه مقام معظم رهبری درباره شورای عالی و مدیریت این حوزه به خوبی کار انجام می شود.
این استاد حوزه علمیه در ادامه حجت الاسلام و المسلمین عاملی، مدیر حوزه علمیه خراسان را خالص ترین، خوش فکرترین، خوش استعدادترین طلبه انقلابی و بهترین شاگرد مقام معظم رهبری دانست که با صراحت، صلابت و اخلاص، به انقلاب کمک کرده و در خط مقدم مبارزه با طاغوت، در راه امام و پیرو رهبری حرکت کرده و امروز نیز ریل گذاری های خوبی در حوزه علمیه انجام داده است.
وی در ادامه با اشاره به آیه «يرفع الله الذين امنوا منكم والذين أوتوا العلم درجات / سوره مجادله؛ آيه 11»، ابراز کرد: وقتی یک انسان مومن، عالم باشد، درجات فراوانی دارد. این مسئله که یک عالم و طالب دانش های دینی و فقه آل محمد(ص) مورد مقام و درجه است، قابل توجه و اهمیت می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین عادلی نیا در ادامه با تاکید بر لزوم اخلاص در تحصیل و تدریس علوم دینی، یادآور شد: پیامبر اکرم(ص) در شرایط آن روز حجاز با خلوص و ایمان کار را به پیش برد، امروز نیز رمز موفقیت بزرگان حوزه همین است که در کنار تلاش و همت، با اخلاص، برنامه، آینده نگری و جدیت، فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه امروز فقيهان و عالمان دین پشت این نظام جمهوری اسلامی ایستاده اند، اظهار کرد: پژوهشگران حوزوی در این رابطه می بایست قلم بزنند و درباره نظام اسلامی تحقیق ارائه دهند.
گفتنی است،این مراسم به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان در محل مدرسه علمیه عالی نواب برگزار و از برگزیدگان سیزدهمين فراخوان آثار پژوهشی تقدیر شد.
انتهای پیام/۳۱۳/۲۵