جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه ادیان

حوزه/رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: ۱۶ نفر از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ۸ کشور خارجی، با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب، در دوره ایران‌شناسی شرکت کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف غضبانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ، اظهار کرد: اولین دوره کوتاه مدت ایران‌شناسی با حضور ۱۶ نفر از کشورهای اردن، فرانسه، آلمان، بنگلادش، چین، اسپانیا، سودان و عراق از ۲۴ مرداد تا ۳ شهریور ماه سال جاری برگزار می‌شود.

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی به زبان انگلیسی است و بازدیدهای متناسب با آن، در چهار شهر قم، اصفهان، شیراز و تهران در ۱۱ روز برگزار می‌شود.

حجت الاسلام غضبانی ادامه داد: این دوره از استان قم و با سخنرانی حجت‌الاسلام نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در روز پنجشنبه ۲۴ مرداد آغاز شد؛ باتوجه به ظرفیت مذهبی شهر قم، این دوره در شهر قم با عنوان «دین در ایران معاصر» برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگان علاوه بر شرکت در گارکاه هایی با موضوع آشنایی با آموزه ها، آئین ها و مناسک مکتب تشیع در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی همچون زیارت حرم حضرت معصومه(س) و دیدار با یکی ار بزرگان حوزه علمیه شرکت خواهند کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: شرکت‌کنندگان این دوره ایران شناسی، در شهر اصفهان نیز ضمن برگزاری یک کارگاه با عنوانی که ذکر شد، ضمن حضور در اماکن تاریخی شهر اصفهان، به شکل علمی با هنر ایرانی اسلامی آشنا می‌شوند؛ برنامه بعدی این گروه پس از استان اصفهان در استان فارس خواهد بود.

حجت الاسلام غضبانی بیان کرد: این گروه با حضور سه روزه در شهر شیراز، در قالب کارگاهی، با عنوان فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی شرکت می‌کنند و از آثار فرهنگی و تاریخی این شهر و آثار تمدنی ایران باستان در استان بازدید خواهند کرد؛ آخرین برنامه این گروه سفر به تهران است که ضمن شرکت در کارگاه آموزشی «سیاست در ایران معاصر» با شرکت در نشست‌هایی، با عناوین ساختار سیاسی جمهوری اسلامی و جایگاه زنان در ایران و اسلام با این موضوعات نیز آشنا می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اختتامیه این دوره در بنیاد ایران‌شناسی برگزار می‌شود، گفت: اداره کل ارشاد اسلامی استان اصفهان، دانشگاه فرهنگ و هنر اصفهان، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز، کانون فکر ارکه، دانشگاه امام صادق(ع) و بنیاد ایران شناسی در برگزاری این دوره مشارکت داشتند.

رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: این مرکز در اردیبهشت ماه نیز با همکاری پژوهشکده شورای نگهبان و دانشگاه امام صادق(ع)، دوره کوتاه مدت آشنایی با قانون اساسی و ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران را برای مخاطبان خارجی برگزار کرده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب در روابط بین‌الملل جز چهار دانشگاه برتر ایران است و در ماه جاری (مرداد ماه) علاوه بر دوره ایران‌شناسی میزبان اساتید و دانشجویانی از سراسر جهان برای شرکت در دوره‌های آموزشی اسلام اعتدالی در مقابل اسلام تکفیری ، مطالعات زنان در اسلام و ایران و شیعه‌شناسی بوده است که همه این دوره‌ها به زبان انگلیسی ارائه می‌شود.

انتهای پیام  313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • سید ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
    0 0
    پولهای این مملکت رو بیهوده خرج نکنید. وجود خود این دانشگاه هم غیر ضروری بود. این دانشگاه فقط حرف زدن است و کوچکترین خدمتی به مردم نمی کند لیکن برای عده ای منفعت و مناصب گسترده دارد. حتما منتشر کن پول اینترنتم هدر نرود. ضامن خواهی بود.