به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم بهشتی ریزی با اشاره به اهمیت یادگیری مهارت های زندگی بیان کرد: بسیاری از افراد در مواجهه با مسائل زندگی فاقد مهارتهای لازم هستند و همین امر آنان را در مواجهه با مشکلات و مسائل روزمره زندگی ناتوان و آسیب پذیر می سازد.
وی افزود: انسان برای مقابله با موقعیت های تنش زا و مسائل زندگی نیاز به یادگیری برخی مهارت ها دارد که مهمترین برنامه برای داشتن زندگی خوب و سالم، یادگیری مهارت های زندگی است.
معاون فرهنگی-تبلیغی حوزه علمیه خواهران اصفهان برگزاری این گونه کارگاه های آموزشی را سبب افزایش آگاهی و شناخت هر چه بیشتر مبلغان با مهارت های زندگی دانست و افزود: با توجه به نیاز روزافزون جامعه به آشنایی بیشتر با مهارتهای زندگی، مبلغان و مشاوران حوزه علمیه خواهران می توانند معیارها و آموزه های دینی را در غالبی جدید ارائه کرده و سبب دوری خانواده ها از آسیب های اجتماعی شوند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران اصفهان سرفصل های آموزشی این کارگاه را شامل حل مساله و تصمیم گیری، مذاکره و حل تعارض، ارتباط موثر، کنترل خشم، خلاقیت، اعتماد به نفس، خودآگاهی، کنترل خلق منفی، تفکر انتقادی و مدیریت استرس بیان کرد.
معاون فرهنگی-تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه این کارگاه در قالب 12مهارت برگزار می شود، افزود: 10مهارت آن مربوط به مهارتهای زندگی، مصوب سازمان بهداشت جهانیWHO و 2 مهارت آن مربوط به مهارتهای مدیریت کارگاه است.
وی گفت: در پایان این کارگاه پس از قبولی در آزمون و ارائه مستندات کارورزی گواهینامه مربیگری مهارتهای زندگی به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
خانم بهشتی خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی-تبلیغی حوزه علمیه خواهران اصفهان با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی استان اقدام به برگزاری اولین کارگاه تربیت مربی مهارتهای زندگی کرده است.
وی ادامه داد: این کارگاه با حضور استاد سلطان الکتابی از روز پنجشنبه 24 بهمن به مدت چهار هفته و 32 ساعت برگزار می شود.
۳۱۳/۶۱
نظر شما