معصومه ظهیری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با انتقاد از هجمه های وارده به قم در رابطه با شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: همه ما میدانیم که ویروس مسری است و ایران مدیون قم است، قم به دلیل اهمیت دادن به این مسئله ابتدائا در کشور متوجه وجود این ویروس شد و این پزشکان قم بودند که سنسور خطر کووید 19 را به صدا درآوردند.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران در رابطه با عدم قرنطینه شهر قم نیز افزود: اینکه چرا قم قرنطینه نشد قطعا توسط مسئولین مربوطه مورد بررسی قرار گرفته که یکی از دلایل آن مواصلاتی بودن استان قم بوده است.
وی مطالبه گر بودن استان قم از مسئولین کشوری را مهم برشمرد و گفت: دولت باید در ابتدای زمان اعلام شیوع امکانات بیشتری به قم می داد ما الان نهاد مسئول زیادی در استان داریم چرا نیروی های جهادی ما بدون ماسک و کاور و کفش باید شب ها در خیابان ضدعفونی و گندردایی معابر را انجام دهند.
ظهیری ادامه داد: امروز بسیجی ما پمپ شخصی باغ پدر خود را برای ضدعفونی شبانه معابر استفاده می کند مسئولین ما باید در این زمینه بیشتر وارد عمل شوند نیروهای جهادی ما با عِرق مسلمانی به میدان آمده اند.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران افزود: امروز باید نهادها و ارگان های مسئول ما جهادی وارد عمل شوند، شیفت تولید ما باید حتی به سه شیفت افزایش پیدا کند برای تسهیل در این امر کارگر استخدام شود تا برای افراد بیکار اشتغال زایی شود اقتصاد قابل جبران است هیچ پولی در مقابل جان مردم ارزشمند نیست این دوره خواهد گذشت و کسب و کارها رونق خواهد گرفت بیاید دست به دست هم دهیم و برای سلامت مردم بیشتر تلاش کنیم.
ظهیری مدیریت سلامت جسمی افراد را یک بُعد مهم این بحران برشمرد و گفت: قطعا در این بحران ما با دو مسئله روبرو هستیم یک بخش تلاش مدیریت سلامت جسمی مردم است یک سری افراد متولی امور سلامت جسمانی و بهداشت عمومی هستند که در خط مقدم ما نیز حضور دارند. امروز این جهاد و دفاع سلامت برای پرستار و پزشک نیست، هر کسی باید به وظیفه خود عمل کند و متولیان امور سلامت جسمانی و بهداشت عمومی و محیط باید به وسیله آموزش شیوع شناسی را نیز انجام دهند.
وی با تاکید بر سلامت روحی و روانی افراد خاطر نشان کرد: ما نمی خواهیم پساکرونا مردم افسرده باشند و استرس، وسواس و ترس داشته باشند به هر حال کرونا تمام می شود اما ما باید سعی کنیم عوارض آن کم باشد.
ظهیری با تاکید بر مراقبت از کودکان خاطرنشان کرد: ما باید در زمان قرنطینه به کودکان نیز توجه کنیم تا در اتمام این بحران دچار افسردگی نشوند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اصحاب هنر و رسانه، صدا و سیما و آموزش و پرورش باید در این زمینه دست به دست هم دهند.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران تاکید کرد: امروز نظام روانشناسی ما باید با پیام و ضبط برنامه برای آرامش جامعه و سلامت روحی و روانی تلاش کند زیرا در فضای مجازی بیشتر به ترس از کرونا پرداخته شده شعار امروز ما باید این باشد« من مواظبم، من آرامم و من تلاش می کنم».
۳۱۳/۶۱
نظر شما