حجت الاسلام سید احمد غفاری قرهباغی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، با اشاره به اینکه به تعبیر حضرت رسول اکرم (ص) ، شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، داغی است ابدی بر قلب مؤمنین که هیچگاه سرد نمیشود، اظهار داشت: در حقیقت، در عرش الهی حضرت زهرا (س) عزادار فرزند بیسر خود شده است و این سیاهپوشی حضرت مادر، تکویناً قلوب مؤمنان را عزادار کرده است.
وی ادامه داد: مؤمنان و حسینیان در سالهای مختلف با ابتلائات و چالشهای مختلف مواجه شدند که مانع برپایی مراسم عزای حسینی بودهاند و گاه با حاکمی ددمنش روبرو شدند که آب بر تربت مطهر حسینی بست و مانع زیارت شد و گاه با دشمنی روبرو شدند که به جهت سلطه ظالمانه بر عتبات، مانع ورود مشتاقان زیارت بودند.
عضو هیئت علمی مؤسسه حکمت و فلسفه ایران بیان داشت: امسال اهالی روضه اباعبدالله با چالشی از نوع دیگر مواجه شدهاند؛ اینبار نه یک ستمگر و ظالم، بلکه یک شرور طبیعی، برگزاری مجلس روضه حسینی را به چالش کشیده است.
وی اضافه کرد: از یکسو، بر مؤمنان واجب است از سلامت خود مراقبت کنند و حق ندارند خود را در معرض ابتلا قرار دهند، و از سوی دیگر، تنها مسیر سلوک معنوی مؤثر از منظر روایات اهلبیت علیهمالسلام و بیانات عارفان بزرگ، حضور در حرم ارباب یا حضور در مجلس روضه اباعبدالله است.
حجت الاسلام قرهباغی افزود: کسانی که به ضرورت سلامت معنوی در جامعه، واقف نبوده و درک کافی از نقش مجالس محرم در سلامت روانی و اجتماعی ندارند، شِکوِه از برگزاری مجالس نموده و خواستار تعطیلی عزاداریهای جمعی در محرم شدهاند و حالآنکه بسیاری در همین مجالس با معارف نورانی آلالله آشنا میشوند و از کژراهه برمیگردند، همچنین، بسیاری در همین مجالس، به درک درستی از نظام آفرینش و تدبیر حاکم بر آن میرسند و سبکی نوین در زندگی خود شکل میدهند.
وی با بیان اینکه بانیان مجالس اهل بیت، از دستورات ستاد مبارزه با کرونا تبعیت خواهند کرد و دیده خواهد شد که بیشترین حجم رعایت دستورات بهداشتی، از سوی جامعه معنوی و مذهبی است، تصریح کرد:سؤالی بیپاسخ، مؤمنان و حسینیان را رنج میدهد که چرا قواعد سختگیرانه برای مجلس اهلبیت علیهمالسلام لحاظ میشود و حدود ۸ هزار بازرس برای نظارت بر این قواعد گذارده میشود، ولی نه سینماها و نه سالنهای پذیرایی و نه هواپیماها محل ورود این قواعد نمیشوند؟ مضاف بر اینکه برخی از همین مسئولان در سالهای پیشین، سخن از ملازمت مجالس روضه با افسردگی نمودند، و این سخنان، بدبینی جامعه مؤمنین را میافزاید.
استاد حوزه علمیه آذربایجانغربی گفت: در چنین مواردی است که لزوم توجه مجدّد به توصیه رهبر حکیم انقلاب درباره بازگشایی مساجد در شبهای قدر، بروز مییابد که: «همان گونه که گفتم نظر کارشناسیشده در ستاد ملی مبارزه با کرونا را معتبر میدانم؛ اما این بررسی را باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک میکنند آن وقت هر چه آنها تصمیم بگیرند بنده و همه مردم به آن عمل خواهیم کرد.».
انتهای پیام/
نظر شما