دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
به ایمان مردم رحم کنید

حوزه/ اینکه وسط کارزار فشار حداکثری ترامپ یک مقام ارشد اجرایی حرفی بزند که معنای کرنش بدهد (شما بخوانید صلح) حداقل به سه دلیل مهم، اشتباهی راهبردی است.

به گزارشخبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در صفحه مجازی‌اش نوشته است:

به ایمان مردم رحم کنید

"صلح" و "جنگ" برخلاف ارزش‌های مطلقی چون "حق طلبی" و "دفاع" اموری نسبی هستند. یعنی حسب شرایط می‌توانند عقلی و ارزشمند یا نابخردانه و ضدارزش باشند.
اما اینکه وسط کارزار فشار حداکثری ترامپ یک مقام ارشد اجرایی حرفی بزند که معنای کرنش بدهد(شما بخوانید صلح) حداقل به سه دلیل مهم، اشتباهی راهبردی است.

اول:اینکه نشانه اختلال در دستگاه محاسباتی مسئولان ما است. نمی شود یک روز گفت: کدام آدم عاقلی با ترامپ مذاکره می‌کند؟! و یک روز دیگر و در حالی که رفتار او هیچ تفاوتی نکرده برایش با تار و پود تاریخ اسلام، فرش قرمز ساخت و پهن کرد!

دوم: تشویق به ادامه فشار حداکثری است. به ادبیات طرف آمریکایی در همین یکی دو هفته نگاه کنید؛ هیچ نشانه ای از عقب‌نشینی _حداقل در تبلیغات _ دیده نمی‌شود. این فرش قرمز معهود اینقدر خام‌دستانه است که هر ناظری از جمله غربی‌ها را به این نتیجه می‌رساند که فشارها به نتیجه رسیده پس چرا باید متوقفش کرد؟

سوم: برجام به عنوان نمادی از صلح‌طلبی طرف ایرانی، امروز به کما رفته است. "من جرب المجرب حلت به الندامه". آقایان نمی‌خواهند توضیح دهند که چرا هر بار سراغ گزاره صلح می روند جوری رفتار می کنند که سایه جنگ بر سر کشور سنگین می شود!؟ آیا می توان در شرایط نابرابر و بدون قوت بخشی داخلی، حرفی از صلح زد؟

اما مهم تر از همه اینها خطر تفاسیر غلط از تاریخ اسلام و مبانی شیعه به عنوان عقبه‌ی تئوریک انقلاب است.چطور می شود برای مطامع سیاسی روزی پیام کربلا را مذاکره خواند و روزی دیگر صلح حسنی را به غلط مصادره کرد؟ آقایان اگر در سیاست‌ورزی مشکل دارید، لااقل به ایمان این ملت رحم کنید.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
    اگر شماها دستتون به آقای روحانی بپرسید حالا به نظرش الان کی در جایگاه امام حسن هست که باید تصمیم بگیرد؟ ایشون خودشون را امام حسن می دانند یا رهبر مملکت باید بگوید کجا صلح به صلاح است کجا به صلاح نیست؟ ایشان که دارند می گویند صلح با آمریکا مانند صلح گوسفند با گرگه - بعد گفته اند اگر فشار بیاورند اینجا کربلا می شود ولی دیگه صلح امام حسن اتفاق نمی افتد.... ایشون خودشون را در چه جایگاهی میدانند؟ مگه رییس جمهور و به عنوان بازوی اجرایی رهبر و کشور اسلامی نیستند؟؟؟!!!!