به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام سعید ارجمندفر در دیدار از مرکز پژوهشی مبنا ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای راهبردی و پویای این مرکز، گزارشی از اقدامات دانشگاه مجازی المصطفی ارائه نمود و خاطرنشان کرد: ارائه آموزشهای دینی و بسط آن در قالبهای فضای مجازی و بهرهگیری از فناوریهای نوین آموزشی از مهمترین رسالتهای دانشگاه مجازی المصطفی به شمار میرود.
رئیس دانشگاه مجازی جامعه المصطفی، ضمن اشاره به ارائه دورههای پودمانی در دانشگاه مجازی المصطفی، خاطرنشان کرد: با توجه به ویژگیهای خاص دوران کرونا، دانشگاه مجازی المصطفی آمادگی دارد تا با همکاری مجموعههای علمی و آموزشی دورههای پودمانی را در قالبهای متعدد نوینی از جمله آموزش برخط ارائه نماید.
وی همچنین گزارشی از همکاری دانشگاه مجازی المصطفی در برگزاری نشستهای پژوهشی با دانشگاههای مختلف کشور ارائه نمود و خاطرنشان کرد: دانشگاه مجازی المصطفی در عرصه پژوهشی به دنبال پیگیری پژوهشی ناظر به گریدهای بینالمللی است و در این راستا نیز نشستهای مختلفی را با مجموعههای داخلی و حتی بینالمللی برگزار نموده است.
حجتالاسلام ارجمندفر در بخش پایانی سخنان خود بر گسترش تعاملات و همکاریهای علمی دانشگاه مجازی المصطفی با مجموعههای دانشی کشور بهویژه مراکز راهبردی چون مرکز پژوهشی مبنا تصریح نمود.
دکتر محمدتقی دشتی نیز در ابتدای این دیدار، ضمن اشاره به اهمیت گونه شناسی در مباحث فرهنگی و دینی؛ بر آسیبشناسی و حرکت به سمت حل مسائل پیرامونی دین، نهادهای دینی و فرهنگ دینی تأکید نمودند و یکی از ویژگیهای مرکز پژوهشهای مبنا را ارائه راهبرد برشمرد.
وی در ادامه به اهمیت پیگیری رویکردهای بنیادی در مرکز پژوهشی مبنا اشاره نمود و اذعان داشت: مرکز پژوهشی مبنا تحقیقات خود را در قالب فعالسازی سه گروه پژوهشی پیگیری نموده و در همین راستا مسئله محوری، شاخصترین ویژگی تحقیقات راهبردی این مرکز به شمار میرود.
دکتر دشتی نگاه نظام وارهای نسبت به موضوعات و تحقیقات پژوهشی را از دیگر ویژگیهای مرکز مبنا توصیف نمود و یادآور شد: اتصال نهاد پژوهش به نهاد اجرا، از اهداف مهمی است که مرکز پژوهشی مبنا دنبال میکند؛ این مهم در قالبهای مختلفی ازجمله عملیاتی سازی و روش نوین راهبردگرای مکث پیگیری میشود.
وی ضمن اشاره به اتصال مرکز پژوهشی مبنا با شبکه نخبگانی وسیع حوزوی و دانشگاهی کشور، خاطرنشان کرد: ارتباط مستقیم با بیش از ۵۰۰ نخبه حوزوی و دانشگاهی کشور زمینه را برای ارائه پژوهشهای تیمی چندوجهی و راهبردگرا آسان نموده است.
رئیس مرکز پژوهشی مبنا در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تأکید بر جایگاه مهم و تأثیرگذار سواد رسانهای بر مسائل فرهنگی و اجتماعی، تصریح کرد: سواد رسانهای جامعه از جمله طلاب و فضلای علوم دینی را باید بهمنظور رویارویی هوشمند و مقابله با معضلات اساسی آینده، ارتقا داد.
دکتر دشتی در پایان سخنان خود بر اعلام آمادگی مرکز پژوهشی مبنا برای برگزاری دورههای تخصصی سواد رسانهای ویژه طلاب علوم دینی اشاره نمود و یادآور شد: این مرکز پس از شناسایی آسیبهای فرهنگی تحقیقات راهبردی خود را با بهرهگیری از روشهای نوین پژوهشی دنبال نموده و راهکارهای عملیاتی را برای حل مسئله ارائه مینماید.