به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در یزد، سردار رضا پورشمسی، در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، با اشاره به اینکه ویروس کرونا در استان یزد وضعیت سخت و پیچیده ای به وجود آورده است، اظهار داشت: بسیاری از برنامه هایی که برای هفته بسیج پیش بینی شده بود، به همین دلیل دچار محدودیت شده است.
وی با اشاره به اینکه سمت و سوی برنامه های هفته بسیج امسال متناسب با فضای موجود در استان پیش بینی شده است، افزود: رویکرد ما خدمت رسانی به مردم و تسهیل شرایط سخت بهداشتی است که امروز در جامعه ما جاری و ساری است.
پورشمسی با اشاره به روزشمار هفته بسیج که از ۳۰ آبان آغاز می شود و تا ششم آذرماه ادامه دارد، عنوان کرد: تلاش ما این است که یک برنامه منسجم استانی در هر روز از هفته بسیج اجرا شود که روز ۳۰ آبانماه، برنامه های چهل گانه ستاد کنگره بزرگداشت شهدا با طرح تلاوت ۴ هزار ختم قرآن کریم و ۴ هزار چله زیارت عاشورا فردا در بیت امام جمعه یزد آغاز می شود.
وی با اشاره به اینکه در قالب برنامه های ستاد کنگره شهدا، به ازای هر شهید استان یزد، ۴۰ برنامه شاخص اجرا می شود، افزود: پوستر این برنامه های معنوی در نخستین روز از هفته بسیج رونمایی خواهد شد.
پورشمسی از اجرای طرح اهدای ۴ هزار واحد خون و پلاسما به عنوان یکی از برنامه های ویژه چهلگانه کنگره یاد کرد و گفت: این برنامه روز شنبه، اول آذرماه اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: جشنواره مجازی جهادگران علم و فناوری و رونمایی از سامانه مردمی حل مسئله با حضور گروه های علمی مستقر در پایگاه های حوزه مقاومت نیز برگزار می شود و این گروه ها، دستاوردهای خود را در حوزه علم و فناوری مطرح می کنند.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد عنوان کرد: رونمایی از تولیدات فرهنگی و هنری با محوریت کنگره ۴ هزار شهید استان یزد نیز برگزار می شود که در این راستا ۴ هزار محتوای فرهنگی برای بارگذاری در فضای مجازی متناسب با مبانی انقلاب اسلامی تولید شده و ۲۲۰ گروه در کل استان در این رویداد بزرگ مشارکت می کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۰ گروه سرود در استان فعالیت می کنند، گفت: به منظور انسجام بخشی این گروه ها و بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه سرود و جایگزینی آن با کنسرتها، در هفته بسیج خانه سرود در حسینیه ثارالله راه اندازی می شود.
پورشمسی همچنین به تشریح سایر برنامه های هفته بسیج پرداخت و تاکید کرد: بسیج همچنین به صورت محله محور به مقابله با کرونا و رسیدگی به مردم و آسیب دیدگان کرونا خواهد پرداخت و ۸۲۰ مسجد به عنوان پایگاه های پیشگیری و مقابله با کرونا به ارائه خدماتی از جمله کمک به اصناف برای کنترل زمان باز شدن مغازه ها، تشکیل نقاهتگاه محلی، پایش محله ای به صورت خانه به خانه خواهند پرداخت.
انتهای پیام./
نظر شما