حجتالاسلام سید حسن حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به اهمیت ترویج قرآن و معارف اهلبیت اظهار داشت: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته در گام نخست اقدام به تأسیس دارالقرآن در مدارس استانی کردیم به طوری که هر استان یک دارالقرآن داشته باشد.
وی ادامه داد: بر همین اساس هر استان جهت انجام مباحث قرانی استان باید دارای اتاق فکر باشد و برنامهریزیهای لازم را انجام دهند.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به دلایل تأسیس دارالقرآنها گفت: احساس کردیم که برنامههای قرآنی مطابق با نیاز بوده و امروز نیازهای جامعه بیشتر است و باید مرکزی باشد که فرصتهای درون استان و همچنین نیازها در بخش حفظ، قرائت و ترجمه را شناسایی کند.
وی به فرمایشات رهبر انقلاب مبنیبر تربیت ۱۰ میلیون حافظ در کشور اشاره کرد و بیان داشت: متأسفانه نبود دارالقرآن در مدارش موجب شده است ضررهایی را بکنیم و رشد کافی را نداشتیم.
مدیر قرآن و حدیث معاونت تهذیب حوزههای علمیه افزود: قرآن از ابتدا تا انتها رشد و تعالی انسان است و قرآن جزءبهجزء آن تربیت و آموزشهای زندگی است
وی تصریح کرد: در گام نخست مخاطبین کار طلاب و اساتید هستند و در ادامه همسران، فرزندان طلاب، نخبگان و در نهایت عموم مردم میتوانند از این دارالقرآنها استفاده کنند.
حجتالاسلام حسینی تأکید کرد: دارالقرآنها از پنجم بهمنماه سال جاری کار خودشان را شروع خواهند کرد و آییننامهای اجرایی نیز برای هر یک از آنها در نظر گرفته شده است.