به گزارش خبرگزاری حوزه، محمود اصفهانیان «مدرس دانشگاه و کارشناس پاسخگوی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» در این نشست به ارائه مبحث اختلال وسواسی – جبری طبق کتاب روان پزشکی کاپلان و سادوک پرداخت.
اصفهانیان در این جلسه ملاکهای تشخیصی، شیوع و سیر اختلال، ویژگیهای بالینی، الگوی علایم وسواسهای فکری و عملی، بیماریهای همراه و سببشناسی اختلال وسواسی – جبری و کاربرد آن در پاسخگویی مشاوره دینی را ارائه داد.
مباحث علمی این جلسه با محوریت آخرین ویراست کتاب «خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک بر اساس DSM-۵»، تألیف سادوک، سادوک و روئیز، برگزار گردید.
این جلسه در که قالب جلسات «سهشنبههای روانشناسی» و توسط «کارگروه تخصصی اختلالات» گروه روانشناسی و مشاوره مرکز ملی برگزار گردید، به صورت ثابت هفتگی و ماهیانه به منظور ارتقاء علمی کارشناسان گروه روانشناسی و مشاوره مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میشوند.
از ویژگیهای مهم این جلسات میتوان به اتقان علمی و روزآمدی مباحث اشاره کرد که برای نیل به این منظور از آخرین ویراست کتاب «خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک بر اساس DSM-۵»، تالیف سادوک، سادوک و روئیز، استفاده میشود. کتاب مذکور یکی از کتب مرجع و متداول در مباحث آسیبشناسی روانی در مجامع دانشگاهی است.
شایان ذکر است نشستها و جلسات علمی در بخش پشتیبانی علمی مرکز در گروه های قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ، با رویکرد پاسخگویی به طور پیوسته با حضور اساتید مبرز برگزار میشود.