به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مدیر روابط عمومی مرکز نشر هاجر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به شرایط کرونایی موجود در کشور و تحت الشعاع قرار دادن بسیار از مشاغل، باید گفت که کرونا علی رغم همه پلیدی که دارد ظرفیت های تازه ای را بویژه در بستر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خلق کرد.
حجت الاسلام علیرضا حقانی ادامه داد: یکی از این ظرفیت ها ساخت و تجهیز زیرساخت های نرم افزاری در بسیاری از مشاغل بود کما اینکه مرکز نشر هاجر(ناشر تخصصی زن و خانواده) با توجه به همراهی با فناوری های نوین پیش از این نیز دارای شبکه فروش اینترنتی کتب و منشورات متنوع خود بود و راه اندازی این کارزار(نمایشگاه مجازی کتاب تهران) محک دوباره ای به زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری سامانه فروش اینترنتی این مرکز نشر زد.
وی حضور قریب به ۵ هزار نفری عموم مردم به سامانه فروش دیجیتالی کتب مرکز نشر هاجر و ثبت ۱۵۰۰ سفارش خرید جزئی و کلی منشورات این مرکز را نوید بخش تحولی عظیم در عرصه فروش دیجیتالی و عرصه اینترنتی منشورات این مرکز توصیف کرد.
حجت الاسلام حقانی با اشاره به بیشترین موضوع کتاب سفارش داده شده، گفت: از آنجا که ما مرکز تخصصی کتب زن و خانواده هستیم و با توجه به سهم گسترده مؤلفان و نویسندگان خانم در تولید آثار فاخر؛ موضوعات «سبک زندگی اسلامی»، «نظام خانواده در اسلام»، «روانشناسی با موضوع خانواده»، «مهارت های زندگی»، «قرآن و نهج البلاغه با محوریت خانواده» و همچنین برخی از کتب درسی و آموزشی مورد استقبال گسترده مخاطبان قرار گرفته است.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از آخرین منشورات این مرکز نشر به نشانی اینترنتی ذیل مراجعه کنند؛
لازم به ذکر است، نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با فروش یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۵۹۹ نسخه کتاب به ارزش ۶۴۰ میلیارد و ۲۵۸ میلیون و ۷۷ هزار و ۵۶۸ ریال به کار خود پایان داد.
در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۲۲۳هزار و ۸۶۷ سفارش ثبت شده است که از این تعداد ۱۲۲هزار و ۴۵۸ سفارش ارسال شده و ۱۰۱هزار و ۴۰۹ سفارش در انتظار ارسال هستند. همچنین در مدت زمان برگزاری این نمایشگاه، ۵۷۰هزار و ۸۲۹ بسته از طریق پست و ۲۷هزار و ۸۰۵ بسته از طریق خود ناشر ارسال شده است.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمنماه آغاز شد و دهم بهمن به کار خود پایان داد.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷