به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، همایش آیین تکریم همسران همسنگر در مبارزه با کرونا به همت مرکزمدیریت حوزه های علمیه در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی در این برنامه ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) عنوان کرد: زیستن در دوران انقلاب افتخار است؛ زیرا قبل از انقلاب حیات انسانی و زیست مؤمنانه در انزوا بود و افرادی که هر دو دوران را درک کرده اند با همه ی سختی و مشکلات فعلی، یک لحظه زندگی در دوران انقلاب را با گذشته عوض نمی کنند.
وی با بیان اینکه افراد به مقام جهاد نمی رسند مگر اینکه همسری مجاهد داشته باشند، اظهارکرد: وقتی از حضرت علی(ع) پرسیدن که حضرت زهرا(س) چگونه همسری است؟ ایشان فرمودند، بهترین یار من در طاعت الهی بود.
وی با اشاره به اینکه دنیا جای تن آسایی نیست، بیان کرد: دنیا به سختی ها و مصائب پیچیده شده است و کسی که به دنبال آسایش و لذت مدام باشد به خطا رفته است، زیرا افرادی که در دنیا عمری بیشتری دارند عزیزان بیشتری از دست می دهند و خوش به حال شخصی که آنقدر همت بلندی دارد که خود را گرفتار مسائل جزئی دنیا نمیکند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره)بیان می کردند که شناخت حضرت زهرا(س) برای ما مانند گنجاندن دریا در یک کوزه است، تصریح کرد: حضرت آیت الله جوادی آملی بیان میکنند حضرت زهرا(س) را نمی توان شناخت چون حضرت زهرا(س) متعلق به ملکوت است و امام عسکری(ع) نیز فرمودند: ما حجج الهی برای خلق هستیم اما حضرت زهرا(س) حجت الهی برای ما است.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی خطاب به همسران جهادگران گفت: شما برای همسران تان نعم العون بودید و درود بر همسرانی که در این میدان روسفید شدند.
وی با بیان اینکه افرادی که حضرت زهرا(س) را اسوه قرار دادند مادرانی نمونه شدند، افزود: در جنگ حماسه آفرینان فرزندان نبودند، بلکه پدران و مادرانی بودند که شهید همت ها و چمران ها را تربیت کردند و دشمن این را متوجه شده و در تلاش است مادرشدن را از دختران ما بگیرد و کسی که یک سگ را بجای فرزند در آغوش میگیرید معنی عظمت و شرح صدرک را متوجه نمی شود.
در ادامه این برنامه کلیپی از فعالیت های حجت الاسلام والمسلمین نادری، جهادگر دوران کرونا، پخش شد. سپس این طلبه جهاد گر عنوان کرد: بعد از شیوع کرونا که وارد بیمارستان شدیم و در ابتدابه دنبال همراهی کردن و مراقبت از بیماران بودیم، اما به خاطر شرایط روحی نامناسبی که وجود داشت تصمیم به تغییر فضای کاری خود را در جهت شاد کردن و تقویت روحیه بیماران گرفتیم.
سلیمی، همسر این طلبه جهادگر، با بیان اینکه مادر بودن و جهاد گر بودن بسیار سخت است، اظهار کرد: در ۷۰ روز ابتدای شیوع کرونا در خانه نبودم و دوری و دلتنگی از فرزندان بسیار سخت بود، اما ایام کرونا زمان عملی کردن آموزه هایی بود که از مکتب حضرت زهرا(س) یاد گرفته بودیم.
در انتهای این برنامه پس از اجرای سرود توسط گروه ترنم ولایت، به نمایندگی از همسران جهادگران کرونا، از چند تن از این همسران تجلیل به عمل آمد.