به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، به نقل از دفتر امام جمعه، آیتالله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ضرورت حمایت دولت از چرخه تولید و صادرات اظهار داشت: در بحرانیترین زمان از نظر اقتصادی قرار داریم و تولیدکنندگان نیازمند حمایت بیشتر هستند؛ آنان با انگیزه و تلاش فراوان برای رونق تولید و صادرات محصولات ایرانی به کشورهای دیگر تلاش میکنند بنابراین دولت باید از کسانی که مایهی آبرو دولت هستند و یاور او محسوب میشوند، حمایت کند.
وی با اشاره به روند کاهش ارزش پول ملی در دولتهای مختلف افزود: گرانی دلار به ضرر اقتصاد کشور است، اما با گران شدن دلار، واردکنندگان و قاچاقچیان انگیزه کمتری برای واردات دارند و تولیدکنندگان داخلی فرصت خوبی برای تولید و صادرات پیدا میکنند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان عنوان کرد: در شرایط کنونی نفت ما به فروش نمیرسد و شرایط سختی برای دولت فراهم شده است البته همه دولتها تلاش کردهاند که از فرصتها استفاده کنند و لطف خدا شامل حال ملت ایران شده است که بتوانند از سختیها و مشکلات عبور کنند.
وی با اشاره به بیتدبیریهای صورت گرفته در عرصه تولید و صادرات، گفت: نباید شایستهسالاری کنار گذاشته و جای آن با رفیقبازی و ... عوض شود؛ افراد شایستهای را برای بازاریابی در کشورهای مختلف قرار دهید تا بتوانند بازارهایی که در دست ایران است را حفظ کنند، البته با گران شدن یک جنس در داخل، متأسفانه دولت جلوی صادرات آن را میگیرد که از دست رفتن بازارهای سایر کشور را رقم میزند.
آیتالله طباطبایی نژاد بیان کرد: در حوزه صنعت و معدن باید مدیریت بهتری اجرا شود، اینکه یک نفر ۱۰ معدن داشته باشد و این معادن را فعال نکند تا به پسر و خانوادهاش ارث برسد درست نیست، معدن همانند نفت جزء انفال است و اگر کسی آن را کشف کرد حقالکشف آن را به او بپردازند.
وی با اشاره به ضرورت افزایش اختیارات و قدرت تصمیمگیری مدیران کل در استانها، گفت: فضایی ایجاد شود تا مدیران کل با استفاده از ظرفیتهای خود بتوانند تصمیمگیری کنند نه اینکه همواره منتظر دستورالعملهای تهران باشند، این همان چیزی که رهبر انقلاب فرمودند جهادی عمل کنید و نباید کارها معطل بماند.
حجتالله میرزایی، معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در این دیدار با بیان اینکه این وزارتخانه نقش کلیدی در بهبود فضای کسب و کار و افزایش رضایت مردم دارد، اظهار کرد: وزارت کار یک وزارتخانه بزرگ شامل سازمان تأمین اجتماعی، سازمان درمان تأمین اجتماعی، سازمان بهزیستی، فنی و حرفهای، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بازنشستگی روستائیان و کشاورزان، صندوق فولاد، بانک رفاه و توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید است و میتواند نقش خوبی در افزایش رضایت مردمی داشته باشد.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: استان اصفهان در صنایع دستی، خدمات پشتیبان و لجستیک، صنایع، گردشگری و تولید محصولات ایرانی از جمله استانهای پیشگام در کشور است و شرکتهای مختلف زیرمجموعه این وزارتخانه در این استان فعال است.
وی با بیان اینکه گمان میکنیم در تحقق شعار سال، نزد رهبر انقلاب روسفید هستیم، گفت: خوشبختانه صنایع مختلف در بخش فولاد و تولیدات دامی و غیره در سراسر کشور فعال هستند و با تولید محصولات جدید، در روند جهش تولید نقش داشتهاند و حدود ۲۸۰ پروژه کوچک و بزرگ اجرا شده است.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: بر اساس قانون مجلس شورای اسلامی و با اجازه رهبر انقلاب در راستای اشتغال روستایی، یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی از ۳ سال پیش برداشت شد که میتوان گفت این طرح، موفقترین طرح تسهیلات پس از انقلاب اسلامی بوده است که با کمترین هزینه بیشترین بهرهوری و ایجاد اشتغال را داشته است.
کامران کلانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان هم در این دیدار اظهار کرد: تلاش کردهایم که گروههای هدف مختلف برای ایجاد اشتغال شناسایی شوند و در حال ظرفیتسازی و توانمندی سازی هستیم، متأسفانه کمبود نیروی ماهر در کل کشور به ویژه استان اصفهان به چشم میخورد و از ۱۵ هزار درخواست نیروی کار، ۵ هزار نفر در شش ماهه اول سال جذب شدهاند.
وی با بیان اینکه در تربیت نیروی ماهر به نیاز صنعت توجه نشده است، افزود: اشتغال همزمان با تحصیل با همکاری دانشگاه آزاد استان اصفهان و نیز با همکاری با قرارگاه مهارت آموزشی در ستاد کل نیروهای مسلح دنبال شده است تا فراگیران بر اساس نیاز صنایع تربیت شوند.
انتهای پیام