به گزارش خبرگزاری «حوزه» از کرج، حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی ظهر امروز در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه هشتم اسفندماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) کرج گفت: نیمه ماه مبارک رجب مصادف با سالروز رحلت بانوی اسلام، مظهر حیا، عفت، استقامت و بردباری، اسوه شجاعت، بصیرت، صبوری، ایمان و رضا به قضای الهی، حضرت زینب کبری سلامالله علیهاست.
وی در ادامه به بیان فضایل و ویژگیهای حضرت زینب سلامالله علیها پرداخت و اظهار کرد: حضرت زینب سلامالله علیها بانویی است که در خانه عصمت تحت تربیت الهی قرار گرفت و تعالیم ارزشمند ثقلین در رفتار، گفتار و سبک زندگی او عینیت یافت و شخصیت فردی و اجتماعی زن مسلمان را به ظهور رساند.
امامجمعه کرج با اشاره به روایتی در بحارالانوار که اهلبیت علیهمالسلام را مظهر ذکر خدا میداند، به آیه ۲۸ سوره رعد که میفرماید ذکر خدا مایه آرامش دلهاست پرداخت و گفت: اهلبیت خودشان آرامند و محور آرامش عالماند که یکی از مظاهر گویای این آرامش عقیله بنیهاشم، شریکه الحسین، زینب کبری سلامالله علیهاست که حضرت در این زمینه یک الگوی موفق است و تأسی به سیرهی حضرت برای سلامت جان در تکانههای شدید و تألمات روحی و مدیریت بحران بسیار کارساز است.
حضرت زینب چهره اسلام ناب را به جهان معرفی کرد
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی با تأکید بر اینکه جهانشناسی و انسانشناسی حضرت را باید یاد گرفت و نسبت به دیدگاههایی که نسبت به آینده دارد شاگردی کرد تا بتوان کسب آرامش کرد، اذعان داشت: اگر کسی در مکتب زینب بزرگ شود هرگز دچار افسردگی و اضطراب روحی نمیشود لذا درست در وقتیکه تمام عزیزانش را ازدستداده و رنج اسارت را کشیده و او را در مجلسی وارد کردهاند که تحقیر کنند و علیالقاعده نباید روحیهای برای او نمانده باشد اما در عین صلابت و بزرگی و اقتدار، به دشمن نهیب میزند و از آیندهای روشن خبر میدهد.
وی با تأکید بر اینکه حضرت زینب الگوی موفقی است برای اینکه در مشکلات و شرایط سخت چراغ راه اهل ایمان باشد، خاطرنشان ساخت: زینب کبری با همین آرامش و با تسلطی که بر جریانات سیاسی و فرهنگی داشت توانست چهره اسلام ناب را به جهان معرفی و اسلام دروغین و اموی را برای همیشه تاریخ رسوا کند.
علم بدون تربیت زمینه فساد را فراهم میکند
نماینده ولیفقیه در استان البرز در بخش دیگری با اشاره به هشتم اسفندماه روز امور تربیتی و تربیت اسلامی، بیان داشت: ازنظر اسلام تربیت یعنی به فعلیت رساندن استعدادها و ایجاد تعادل بین آنها تا فرد بتواند به مقصد، که قرب اللهی است برسد؛ بنابراین برای رسیدن به این مهم در فرهنگ اسلامی تزکیه و تهذیب مقدم بر آموزش و تعلیم است و همین امر فصل ممیز نظام آموزشی اسلامی با نظام آموزشی سکولاری است.
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی با تأکید بر اینکه علم بدون تربیت زمینه فساد را فراهم میکند، تصریح کرد: باتربیت الهی، متخصصِ متعهد پرورش پیدا میکند لذا اگر توانستیم دانش آموزان را تحت تربیت توحیدی قرار دهیم، جامعه را از همه آسیبها نجات دادهایم و این یعنی حیات طیبه.
وی در ادامه ضمن بازخوانی بیانات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در رابطه بااهمیت تربیت در جامعه، اظهار داشت: حضرت امام خمینی(ره) دربیانی فرمودند: «تربیت کنید آنها را به اخلاق انسانی، اخلاق اسلامی؛ و آنها را توجه به خدا بدهید؛ و آنها را از این فسادهایی که در جامعههای منحط واقع میشود بپرهیزانید و به آنها تذکر بدهید که چنانچه شماها یک تربیت اسلامی انسانی داشته باشید، هم برای خودتان سعادت است؛ هم برای کشورتان سعادت است… اگر از راه عبودیت خدا، انسان وارد شد در جامعه یا نظر انداخت به امور، از این راه و از این کانال وقتی واقع شد، وارد شد، کارهایش همه الهی میشود».
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأکید بر اینکه مهمترین مرکزی که میتواند ضمن انتقال فرهنگ کشور، شخصیت نوجوان و جوان کشور را رشد داده و به طراز لازم برساند آموزشوپرورشی است که علاوه بر آموزش به تربیت هم اهمیت دهد، گفت: با توجه به فضای به وجود آمده در آموزش باید برای رشد علمی کشور و رسیدن به خودکفائی و استقلال همهجانبه، روشها را تغییر داد.
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی در ادامه افزود: سالهای اول انقلاب و دوران دفاع مقدس برای دانش آموزان فرصتی فراهمشده بود که با مفاهیم ایثار و شهادت و حقطلبی و مبارزه با تجملگرائی و اشرافیگری آشنایی میدانی پیدا کنند و ارزشهای دینی را عملاً درک کنند؛ اما در آستانه دهه پنجم انقلاب و میدان جنگ نرم و شبیخونِ فرهنگیِ به وجود آمده توسط دشمنان و حملات پیدرپی رسانههای دشمن و ایجاد شبهه به آرمانهای نظام اسلامی، لازم است نظام تعلیم و تربیت اهتمام بیشتری به نقشه راهی که بهعنوان سند تحول بنیادین تهیهشده داشته باشند و با مدیریتی جهادی به اجرائی شدن آن اقدام کنند تا به نصاب لازم در این عرصه برسیم انشاءالله.
به وعدههای اروپا و آمریکا دلخوش نکنید / دولت دنبال مذاکره نباشد
وی در بخش دیگری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری، بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار راجع به برجام و مسائل هستهای تذکراتی فرمودند و نسبت به مواضع مستکبرانه آمریکا و سه کشور اروپائی تذکر دادند و همانطور که ایشان فرمودند مستکبران غربی و اروپائی بدانند ازآنجاکه به تعهداتشان عملنکردهاند به شدّت مورد نفرت ملّت ایران هستند، گوشهای از اعلام انزجار و نفرت مردم را از این مصلی با گوش خود بشنوید که شعار {مرگ بر آمریکا} میدهند.
خطیب نماز جمعه کرج در ادامه خاطرنشان ساخت: آنچه امروز مطلوب است این است دولت در موضوع برجام بر اجرای کامل قانون نه گزینشی، که رهبر معظم انقلاب هم آن را علناً تائید کردند اهتمام داشته باشد و به وعدههای اروپا و آمریکا دلخوش نکند و دنبال مذاکره و اقدامی خارج از سیاستهای کلان نظام نباشد.
توقف اجرای پروتکل الحاقی را باید باقدرت ادامه داد
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی با تأکید بر اینکه هیچکس حق دخالت در قوه مجریه را ندارد، چون اجرا با این قوه است، بیان داشت: حضرت امام(ره) در سال ۵۹ در این رابطه فرمودند؛ اما اجرای چه چیزی؟ اجرای کامل قانونی که مجلس تصویب و شورای نگهبان تائید کرده است. والا به منافع ملت خیانت و خسارت وارد خواهد شد. بعلاوه نباید فراموش کرد که امام فرمودند: مجلس در رأس همه امور و در رأس همه نهادهاست و حق دارد بر همه نهادهای اجرائی نظارت کند و در این راه هیچکس نمیتواند از حقوق قانونی نمایندگان جلوگیری کند؛ بنابراین توقف اجرای پروتکل الحاقی را که از پنجم اسفندماه آغازشده باید باقدرت ادامه داد مگر اینکه تحریمها را بردارند که بحث دیگری است.
واکنش به اظهارات اخیر معاون اول
وی در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به اهمیت خصوصیسازی و اجرای ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴، بیان داشت: متأسفانه در بحث خصوصیسازی و اجرای ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ که نزدیک ۱۵ سال از آن میگذرد و درست عمل نشده و به اقتصاد کشور خساراتی را وارد کرده و حتی گاهی مشکلات امنیتی هم درست کرده، بهجای اینکه روند واگذاری را اصلاح کنند گاهی بیاناتی دارند که محل تأمل و تضعیف است.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز در ادامه تصریح کرد: دستگاه قضائی که با توان و با برنامه دنبال قطع دست رانتخواران و ویژه خواران و غارت گران وابسته به قدرت است را بهعنوان تازه به مسئولیت رسیده میخوانند که دنبال بگیروببند است. سؤال بنده این است اولاً ریاست قوه قضائیه تازهکار نیست و کارگزار قدیمی نظام است، اما به بیان شما اگر کسی کهنهکار بود مجاز است نسبت به خلاف بیتفاوت باشد؟ مسئول چه تازه کار و چه کهنه کار، باید جلوی خلاف و فساد را هر جا که بود بگیرد و الا خودش در فساد شریک است.
یکی از اهداف اولیه انقلاب اسلامی رفع محرومیت از اقشار محروم جامعه بود
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی در بخش دیگری با اشاره چهاردهم اسفندماه آغاز هفته احسان و نیکوکاری و روز ترویج فرهنگ قرضالحسنه و روز تأسیس کمیته امداد حضرت امام(ره)، بیان داشت: یکی از اهداف اولیه انقلاب اسلامی رفع محرومیت از اقشار محروم جامعه بود و از همان روزهای ابتدائی کمیته امداد تشکیل شد تا به این مهم رسیدگی کند و تا امروز هم باقوت و قدرت کارهای فراوان و ماندگاری را انجام داده است.
وی در ادامه برای روز احسان و نیکوکاری به مردم استان پیشنهاد داد: خوب است مردم بزرگوار استان مثل هرسال و بلکه امسال باقوت بیشتری به این مهم بپردازند و انشاءالله در رزمایشی که به همین مناسبت دوستان تدارک میبینند همگی فعال شرکت کنیم و بتوانیم مرحمی بر آلام مستمندان باشیم.
رئیس شورای سیاستگذاری امور مساجد استان البرز بابیان اینکه انفاق و کمک به نیازمندان از نشانههای مؤمنین و متقین است و موجب افزایش رزق و رستگاری میشود، گفت: تا امروز مردم در امر مواسات و کمک مؤمنانه بهخوبی عمل کردهاند و صحنههای ماندگاری به وجود آوردند و عطر جامعه مهدوی را در سراسر استان پراکنده کردند که از همگی قدردانی و سپاسگزاری میکنم.
تأکید بر ضرورت تنظیم بازار شب عید
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی در ادامه با تأکید بر لزوم تنظیم بازار شب عید، خطاب به مسئولین استانی تأکید کرد: با توجه به شرایط کرونائی و نزدیک شدن بهروزهای پایانی سال، برای رسیدن کالاهای موردنیاز به دست مردم باقیمت عادله، نظارت خود را قویتر و هوشمندانهتر کنید و جلوی قاچاق، بازار سیاه، گرانفروشی، کمفروشی، اجحاف و امثال اینها را بگیرید و به معیشت مردم توجه بیشتری داشته باشید و مغازهداران هم به سود کم قانع باشند.
کورکورانه و بدون تحقیق انتخاب کردن شرعاً جایز نیست
وی در بخش پایانی بیانات خود با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات ششمین دورهی شوراهای اسلامی شهر و روستا، بیان داشت: کورکورانه و بدون تحقیق انتخاب کردن شرعاً جایز نیست لذا از همین الآن دنبال کنید و افراد صلاحیتدار موردنظر خود را در نظر بگیرید.
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان البرز در خاتمه بابیان اینکه متأسفانه سالهاست که افراد قبیلهای و قومیتی و گاهی لیستی انتخابشدهاند، تأکید کرد: توجه داشته باشید در این دوره با بصیرت بیشتری وارد شوید و هرگز مثل نوبتهای قبل رأی ندهید. کارایی، تعهد و توان افراد را در نظر بگیرید ولو هممحل و آشنای شما هم نباشد. والا ضرر خواهید کرد و تا امروز هم ضررهایش را فراوان دیدهاید.
انتهای پیام